Sex and the City: O πιο «μισητός» χαρακτήρας της σειράς επιστρέφει στο πολυαναμενόμενο reboot

Η γυναίκα που πλήγωσε την Κάρι θα εμφανιστεί ξανά στα νέα επεισόδια της σειράς

Ένας από τους πιο «μισητούς» χαρακτήρες από το καστ του Sex and the City, η τηλεοπτική Νατάσα επιστρέφει στο reboot της σειράς.

Όπως φαίνεται από σχετικό βίντεο, που αναρτήθηκε σε ένα Instagram προφίλ της σειράς, η ηθοποιός Μπρίτζετ Μοϊνάχαν βρέθηκε πρόσφατα στο σετ, όπου γυρίζεται το Sex and the City.



Ο χαρακτήρας της ηθοποιού δεν έχει μεγάλο φαν κλαμπ συγκριτικά με τους υπόλοιπους ρόλους, καθώς πρόκειται για την πρώην του Mr. Big, από την οποία πληγώθηκε η Κάρι, όταν έμαθε ότι παντρεύτηκαν. Ίσως, μάλλον, αυτός να είναι ο λόγος που η Νατάσα απέκτησε τόσους αντιπάλους.

Βέβαια, στο τέλος της σειράς η ίδια τελικά πληγώθηκε περισσότερο, καθώς χώρισε με τον αγαπημένο της, όταν έμαθε ότι την απατούσε με την Κάρι. Οι φανς όμως, φαίνεται να μην υπολογίζουν τον συγκεκριμένο παράγοντα, αφού ήδη έχουν ξεκινήσει τα σχόλια δυσαρέσκειας για την επιστροφή της Μοϊνάχαν.



Ακόμα, δεν έχει ανακοινωθεί τι ρόλο θα παίξει η ηθοποιός στην πλοκή της σειράς, όμως τα πιθανά σενάρια είναι είτε μία τυχαία συνάντηση με την Κάρι, είτε μία περίπτωση επανασύνδεσης με τον Mr. Big.

Σύντομα αναμένεται να τελειώσουν τα γυρίσματα της σειράς. Στο μεταξύ, δεν έχει δοθεί η επίσημη ημερομηνία, που θα κάνει πρεμιέρα η νέα σεζόν. 



Ειδήσεις σήμερα: 

Πρόεδρος επιχειρηματιών Μυκόνου: «Οι τουρίστες μας βρίζουν γιατί θεωρούν πως τους κοροϊδέψαμε»

ΕΜΑΚ: 54 στελέχη αρνήθηκαν να εμβολιαστούν κατά της Covid και μετακινούνται σε άλλες υπηρεσίες

Την άρση της ασυλίας του Κωνσταντίνου Μπογδάνου αποφάσισε η Βουλή
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr