Τζένη Καζάκου: Η εγγονή της Καρέζη με νυφικό - Σε ποια σειρά του Mega θα τη δούμε

Τζένη Καζάκου: Η εγγονή της Καρέζη με νυφικό - Σε ποια σειρά του Mega θα τη δούμε

Το μήλο έπεσε κάτω από τη μηλιά για τη νεαρή ηθοποιό

Tzeni_Kazakou
Το μήλο κάτω από τη μηλιά θα πέσει. Δεν θα μπορούσε άλλωστε να γίνει και αλλιώς αν έχεις παππούδες και γονείς ηθοποιούς. Ο λόγος για την Τζένη Καζάκου, εγγονή της αείμνηστης Τζένης Καρέζη η οποία θα πρωταγωνιστήσει στη νέα σειρά του Mega «Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα» που θα δούμε την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν.

Η εγγονή λοιπόν της Τζένης Καρέζη και του Κώστα Καζάκου, και κόρη του Κωνσταντίνου Καζάκου και της Τάνιας Τρύπη, η νεαρή Τζένη Καζάκου υποδύεται την Λίζα Νταλαούρα στη νέα σειρά του Mega που θα ξεκινήσει τον Οκτώβρη.

Τα γυρίσματα της κωμικής σειράς έχουν ξεκινήσει εδώ και μέρες υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του πετυχημένου συγγραφικού διδύμου, Μιχάλη Ρέππα και Θανάση Παπαθανασίου και υπόσχεται πολλές στιγμές γέλιου στους τηλεθεατές.

Η Τζένη Καζάκου δημοσίευσε στο Instagram μία φωτογραφία της, όπου την βλέπουμε να φοράει νυφικό και να ποζάρει δίπλα στους τηλεοπτικούς γονείς της, την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου και τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη.



Ο ρόλος της στη σειρά
Η Τζένη Καζάκου υποδύεται την Λίζα Νταλαούρα, η οποία μεγάλωσε σε μια νεόπλουτη οικογένεια της ελληνικής επαρχίας και θέλει να φύγει από τον στενό κλοιό της οικογένειας. Αποφασίζει να πάει στο Λονδίνο για τις σπουδές της και εκεί ερωτεύεται τον Άλφρεντ. Οι γονείς της και όλο της το σόι πιστεύουν ότι ο Άλφρεντ είναι λόρδος από το Λονδίνο, αλλά εκείνος έχει καταγωγή από την Αλβανία και αυτό είναι πρόβλημα για την οικογένεια Νταλαούρα. Οταν το ζευγάρι γυρίζει στην Ελλάδα, η μητέρα της μαθαίνει την αλήθεια και από εκεί ξεκινάνε όλα.

H ιστορία εξελίσσεται στο Κουδουνάρι, μια φανταστική κωμόπολη της κεντρικής Ελλάδας. Οι «Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα» θα αναστατώσουν μια νεόπλουτη οικογένεια της ελληνικής επαρχίας, θα ξεσκεπάσουν την υποκρισία των πολιτικών παραγόντων του τόπου και θα δοκιμάσουν τα όρια των αντοχών απέναντι στα κλισέ της καταγωγής.

Κλείσιμο


Δείτε εδώ την Τζένη Καζάκου να μιλάει για τον ρόλο της:




Στην νέα σειρά του Mega παίζουν επίσης: Μαρία Λεκάκη, Μιχάλης Ρέππας, Τζένη Μπότση, Σοφία Βογιατζάκη, Μαρία Γεωργιάδου, Βασίλης Κούκουρας, Πάνος Σταθακόπουλος, Βάσω Γουλιελμάκη, Κώστας Καζάκας, Νατάσα Κοτσοβού, Τζένη Καζάκου, Daniel Nurka.

Αλλά και η Ελένη Γερασιμίδου, η Κατερίνα Ζαρίφη, η Πηνελόπη Πιτσούλη και ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος.


Ειδήσεις σήμερα:

Ηλιούπολη: Ο αστυνομικός-μαστροπός ήταν υποψήφιος συνδικαλιστής και «έτρεχε» συναδέλφους του στα δικαστήρια

Ρεκόρ στις αφίξεις μεταναστών: Η Βρετανία κατηγορεί τη Γαλλία ότι πολεμικό της πλοίο συνόδευσε μετανάστες στη Μάγχη

Κύπρος: Εθνικό Συμβούλιο για την πρόκληση Ερντογάν με το Βαρώσι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης