Τόλης Βοσκόπουλος: Οι αναμνήσεις ξαναγυρίζουν και θα θυμίζουν πάντα τον πρίγκιπα!

Τόλης Βοσκόπουλος: Οι αναμνήσεις ξαναγυρίζουν και θα θυμίζουν πάντα τον πρίγκιπα!

Η σύζυγός του Άντζελα Γκερέκου και η μονάκριβη κόρη του Μαρία τον αποχαιρετούν - Γιάννης Πάριος, Άννα Βίσση, Άντζελα Δημητρίου υποκλίνονται στο μεγαλείο ψυχής του ανεπανάληπτου ερμηνευτή – Αύριο στις 15:00 το τελευταίο αντίο

voskopoulos
Ο «πρίγκιπας» του ελληνικού πενταγράμμου δεν είναι πια εδώ. Ο Τόλης Βοσκόπουλος από χθες βύθισε στο πένθος τις δύο γυναίκες της ζωής του, αυτές που τον λάτρεψαν και ήταν στο πλευρό του μέχρι το τέλος. Τραγική ειρωνεία χθες θα έπαιρνε εξιτήριο από το νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν τις τελευταίες μέρες αλλά τον πρόδωσε η μεγάλη του καρδιά αυτή που χωρούσε τους πάντες.

Ο άρχοντας της πίστας άφησε δυσαναπλήρωτο κενό μένει όμως ζωντανός μέσα από τα αναρίθμητα τραγούδια που ερμήνευσε. Με μια αισθαντική φωνή που πλημμύριζε συναισθήματα. Μια φωνή που έβγαινε από την ψυχή και την καρδιά του. Ανεπανάληπτος σε όλα του. Όσοι συνεργάστηκαν μαζί του έχουν μόνο καλά λόγια να πουν. Κύριος, ευγενικός, μοναδικός, δοτικός πάντα πλούσιος σε συναισθήματα. Συνάδελφοί του συγκλονισμένοι από το αιφνίδιο φευγιό του έχουν να θυμούνται ανεπανάληπτες… αναμνήσεις.

Οι δύο γυναίκες της ζωής του
Με την Άντζελα Γκερέκου ο Τόλης έριξε άγκυρα. Έμειναν μαζί μέχρι να τους χωρίσει ο θάνατος. Η σχέση τους ήταν σχέση λατρείας. Όταν η επιτυχημένη τότε ηθοποιός, Άντζελα Γκερέκου πήγε να τον ακούσει στο «On The Rocks» στη Βάρκιζα, σίγουρα δεν ήξερε τι ακριβώς θα ακολουθούσε. Λέγεται ότι εκείνος στην πρώτη γνωριμία τους της είπε: «Τι μάτια είναι αυτά κοπελάρα μου!» κι αυτό ήταν αρκετό για να ξεκινήσει η σχέση τους. Έναν χρόνο μετά ήταν έτοιμοι να παντρευτούν.

Λέγεται πως το τραγούδι «Μάτια Φεγγάρια» που κυκλοφόρησε το 1996 ήταν γραμμένο για την Άντζελα Γκερέκου, που αναφερόταν από τον Τύπο της εποχής ως η «γαλανομάτα μάγισσα» που άργησε να ανταμώσει όπως λένε και οι στίχοι.

ΤΟΛΗΣ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΣ - ΓΑΛΑΝΟΜΑΤΑ ΜΑΓΙΣΣΑ - digital 2 (STEREO) ΣΠΑΝΙΟ
Κλείσιμο

Η αγάπη θέλει φαντασία


Συντετριμμένη από το θάνατό του η Άντζελα Γκερέκου

Η σύζυγός του «ανέβασε» στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook το πρώτο της μήνυμα μετά τον θάνατου του συζύγου της. «Σας ευχαριστώ» έγραψε στους ανθρώπους που έσπευσαν να της συλληπηθούν και να της εκφράσουν τη θλίψη τους για την απώλεια του κορυφαίου καλλιτέχνη που μεσουράνησε για δεκαετίες.

....σας ευχαριστώ.....🙏

Posted by Άντζελα Γκερέκου/Angela Gerekou on Monday, July 19, 2021


Το αντίο της μονάκριβης κόρης του Μαρίας
Με μια συγκινητική ανάρτηση στο Instagram, το μοναχοπαίδι του, η Μαρία τον αποχαιρετά με μια φωτογραφία από τα παιδικά της χρόνια. «Σε αγαπώ» πολύ έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας που φαίνεται να δίνει ένα τρυφερό φιλί στον πατέρα της όταν ήταν ακόμα μικρό κοριτσάκι.



Η Μαρία Βοσκοπούλου θαύμαζε τον πατέρα της και σε παλαιότερη συνέντευξή της είχε δηλώσει: «Την μαμά μου δεν την ξέρω τόσο πολύ σαν καλλιτέχνη. Την έχω ζήσει κυρίως σαν πολιτικό. Τον μπαμπά μου, βέβαια, πάντα έτσι τον έβλεπα και τον βλέπω. Αυτό είναι καλό και με βοήθησε στο να διαχειριστώ κάποια πράγματα. Είχα δηλαδή στο μυαλό μου πως θα είναι ο χώρος και τι θα πρέπει να κάνω. Προσπαθώ κι εγώ να είμαι όμως λίγο αυθόρμητη. Οι γονείς μου με συμβουλές και δεν με συμβουλεύουν, η μαμά μου αγχώνεται πιο πολύ αλλά ο μπαμπάς μου από την Τρίτη Λυκείου που συζητούσαμε, μου είπε πως βλέπει ότι δεν μπορώ να κάνω τίποτα άλλο παρά αυτό, την ηθοποιία»!

Η Μαρία Βοσκοπούλου φλΕΡΤαρει στην παρέα μας | 02/09/2020 | ΕΡΤ

Γιάννης Πάριος: Καλό ταξίδι αδερφέ μου
Ο Γιάννης Πάριος αποχαιρέτησε με μια φωτογραφία τον «Πρίγκιπα» του ελληνικού τραγουδιού. Οι δύο τους είχαν συνεργαστεί καθώς ο Τόλης ερμήνευσε το πρώτο τραγούδι που έγραψε ο Πάριος.

«Δεν έχω λόγια… Το πρώτο τραγούδι που έγραψα ποτέ, είχα την τύχη και την τιμή να το πεις εσύ. Κάτι τέτοιες ώρες πόσο σε θυμάμαι, κάτι τέτοιες ώρες νιώθω μοναξιά… Καλό ταξίδι αδερφέ μου», έγραψε ο Γιάννης Πάριος.


ΤΟΛΗΣ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΩΡΕΣ


Άννα Βίσση: Τραγουδά το ένα ρολόι σταματημένο
Ιδιαίτερη αναφορά στο πρόσωπό του, έκανε και η Άννα Βίσση στη συναυλία που έδωσε χθες το βράδυ «Άλσος». Η τραγουδίστρια, ανέβηκε στη σκηνή και πριν αρχίσει να τραγουδά, εμφανώς συγκινημένη είπε: «Σήμερα είναι μια περίεργη μέρα για όλους μας, νομίζω για όλους τους Έλληνες. Δεν πιστεύω ότι υπάρχει Έλληνας που δεν έχει στο μυαλό του τον Τόλη Βοσκόπουλο. Έχει νιώσει τέτοια χειροκροτήματα πάρα πολλά στη ζωή του. Νομίζω ότι όλοι τον φέρνουμε στο μυαλό μας όπως θέλει ο καθένας, έτσι είναι οι μεγάλοι τραγουδιστές. Η επιρροή που ασκούν στον καθένα μας είναι αλλιώτικη. Ο Τόλης όμως – δε θα αναλύσω φυσικά ποιος είναι ο Τόλης γιατί έχουμε το δικαίωμα να τον σκεφτόμαστε όπως θέλουμε – σήμερα είναι ανάμεικτα τα συναισθήματα. Είναι η λύπη, ο σεβασμός, η εκτίμηση, είναι νοσταλγία για όλα εκείνα τα χρόνια που μας έχει χαρίσει. Τον έχουμε αγαπήσει όλοι πάρα πολύ. Είχα την τύχη να τον γνωρίσω και εγώ προσωπικά, να κάνουμε παρέα. Και σήμερα, είναι περίεργα τα συναισθήματά μου, σαν τραγουδίστρια και εγώ θα ήθελα – το λιγότερο που μπορώ να κάνω – να του αφιερώσω όλη τη βραδιά απόψε. Επίσης το λιγότερο είναι να ξεκινήσω με ένα τραγούδι του». Η Άννα Βίσση τραγούδησε το «Ένα ρολόι σταματημένο».

Άννα Βίσση 💫Ενα ρολόι σταματημένο 💫live Άλσος Ιούλιος 2021

Άντζελα Δημητρίου: Καλό ταξίδι, Πρίγκιπά μου, στου Παραδείσου τις γειτονιές που σήμερα μεταναστεύεις!
Σε ποστ της στο Instagram η Άντζελα Δημητρίου χαρακτηρίζει τον μεγάλο Τόλη Βοσκόπουλο πρότυπο του οικογενειάρχη, υπόδειγμα του συνεργάτη, εργατικό, χαμογελαστό και τονίζει ότι αδυνατεί να πιστέψει πως έφυγε τόσο ξαφνικά.

Αναλυτικά όσα γράφει:
«Ένα μεγάλο αντίο και ένα μεγάλο ευχαριστώ σε έναν από τους σπουδαιότερους καλλιτέχνες και ανθρώπους που γέννησε η χώρα μας και είχα την τιμή και τη χαρά να συνεργαστώ μαζί του και να γνωρίσω τον “άνθρωπο” Τόλη μέσα από τις συνεργασίες μας.

Γιατί ήσουν για όλους ο αγαπητός Τόλης, το πρότυπο του οικογενειάρχη, το παράδειγμα του δασκάλου, το υπόδειγμα του συνεργάτη, ο έντιμος, ο εργατικός, ο ευγενής και χαμογελαστός άνθρωπος που πάντα με τον καλό του λόγο και ποτέ διαφορετικά σκεπτόμενος, έβρισκες τον μαγικό τρόπο να φωτίζεις το σκοτάδι με τις ερμηνείες σου. Δεν είπες ποτέ κακό λόγο για κανέναν!

Υπήρξες πάντα μια μεγάλη, ανοιχτή, θερμή αγκαλιά! Άνθρωπος γλυκύτατος, νηφάλιος στο πνεύμα και αριστοκράτης στην παράσταση.

Τα λόγια όμως είναι φτωχά ώστε να καλύψουν το τεράστιο κενό που θα δημιουργήσει η απουσία σου, γιατί από σήμερα η ελληνική μουσική σκηνή είναι πιο άδεια, γιατί κανείς από εμάς, που σε γνωρίσαμε, δεν μπορεί να δεχθεί, αδυνατεί να πιστέψει ότι εσύ μια αστείρευτη πηγή ζωντάνιας, ανεξάντλητης ενέργειας και θετικής σκέψης θα άφηνες πίσω σου τόσο ξαφνικά τόσο μεγάλο κενό.

Καλό ταξίδι, Πρίγκιπά μου, στου Παραδείσου τις γειτονιές που σήμερα μεταναστεύεις!».



Την Τετάρτη η κηδεία του σπουδαίου ερμηνευτή
Την Τετάρτη 21 Ιουλίου στις 15:00 θα γίνει στο Α' Νεκροταφείο Αθηνών η κηδεία του δημοφιλούς τραγουδιστή Τόλη Βοσκόπουλου, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 81 ετών προδομένος από την καρδιά του. Εκεί, φίλοι και συγγενείς θα έχουν την ευκαιρία να πουν το τελευταίο αντίο στον αγαπημένο ερμηνευτή.

Δείτε βίντεο: Τόλης Βοσκόπουλος: Οι αναμνήσεις ξαναγυρίζουν για τον πρίγκιπα του ελληνικού τραγουδιού!
Τόλης Βοσκόπουλος: Οι αναμνήσεις ξαναγυρίζουν για τον πρίγκιπα του ελληνικού τραγουδιού!



Διαβάστε για τον Τόλη Βοσκόπουλο

Τόλης Βοσκόπουλος: Οι πιο δυνατές «Αναμνήσεις» και η τελευταία εξομολόγηση του αιώνιου πρίγκιπα του ελληνικού τραγουδιού

Τόλης Βοσκόπουλος: Νταλάρας, Αλεξίου και Δημητρίου λένε το δικό τους αντίο στον ανεπανάληπτο καλλιτέχνη

Τόλης Βοσκόπουλος: Το συγκινητικό «αντίο» του Γιώργου Τσαλίκη και το βίντεο που τραγουδάει στην κόρη του, Μαρία

Τόλης Βοσκόπουλος - Ζωή Λάσκαρη: Ο μυθικός έρωτας με την «ξανθή αγαπημένη Παναγιά» - Η σπάνια φωτογραφία

Τόλης Βοσκόπουλος: Οι επώνυμοι φίλοι του τον αποχαιρετούν - «Κύριος, μοναδικός, συγκλονιστικός, ξεχωριστός, σπουδαίος»...

Το συγκινητικό γράμμα του Τόλη Βοσκόπουλου για τον Στράτο Διονυσίου τον περασμένο Φεβρουάριο


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης