Μία πολύ όμορφη περίοδο στην ζωή της διανύει ηΧριστίνα Κοντοβά, καθώς από στιγμή σε στιγμή θα είναι και επίσημα η μανούλα της μικρής Έιντα.
Απομένει μονάχα λίγος χρόνος για να ολοκληρωθούν και οι τελευταίες διαδικασίες της υιοθεσίας της μικρούλας από την Ουγκάντα. Ωστόσο, η σχεδιάστρια μόδας βρίσκεται ήδη στην Αφρική και περνά όσο περισσότερο χρόνο μπορεί με την θετή της κόρη.
Μάλιστα, πριν από κάποιες ώρες βρέθηκε στην χώρα και ο σύζυγός της Τζώνη Καλημέρης. Η Χριστίνα Κοντοβά, που συνηθίζει να μοιράζεται πολύ συχνά στιγμιότυπα με την μικρή Έιντα με το κοινό της στο Instagram υποδέχτηκε τον αγαπημένο της και ανάρτησε σε insta story μία τρυφερή φωτογραφία, όπου εκείνος κρατάει στους ώμους του το μικρό κορίτσι. Μάλιστα, αποκάλυψε και το δώρο, που έφερε στην Έιντα και δεν είναι άλλο από ένα πατίνι!
Οι δύο αυτές διακρίσεις αποτελούν μια σημαντική αναγνώριση της στρατηγικής πορείας του Ομίλου B&F, ο οποίος συνεχίζει να επενδύει με συνέπεια στην καινοτομία, στην ποιότητα, στη δημιουργικότητα και στη διαρκή εξέλιξη
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στους μήνες που απουσίασε από τη δουλειά της λόγω άδειας μητρότητας, η Κατερίνα Πετράκη παρακολούθησε από απόσταση μια αλλαγή που εξελισσόταν με ταχύτητα. Η Τεχνητή Νοημοσύνη άρχιζε να περνά από τη θεωρία στην πράξη, αποκτώντας θέση στην καθημερινότητα ολοένα και περισσότερων επαγγελμάτων. Αυτό που μέχρι πρότινος έμοιαζε με μια τεχνολογία του μέλλοντος, γινόταν σταδιακά μέρος του παρόντος.