Σίσσυ Χρηστίδου: Αποκάλυψε το σοβαρό πρόβλημα υγείας από το οποίο πάσχει η μητέρα της - Δείτε βίντεο

Σίσσυ Χρηστίδου: Αποκάλυψε το σοβαρό πρόβλημα υγείας από το οποίο πάσχει η μητέρα της - Δείτε βίντεο

Η παρουσιάστρια εξήγησε πως πρόκειται για την πιο δύσκολη περίοδο της ζωής της - Η μητέρα της νοσηλεύεται στην αιματολογική κλινική του Περιφερειακού Νοσοκομείου Παπανικολάου στην Θεσσαλονίκη

χρηστιδου
Σε μία προσωπική αποκάλυψη προχώρησε η Σίσσυ Χρηστίδου μέσα από το κανάλι της στο YouTube.

Όπως είπε η παρουσιάστρια της εκπομπής «Έλα Χαμογέλα», εδώ και πολύ καιρό η μητέρα της, Μίνα Χρηστίδου, αντιμετωπίζει ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας. Πάσχει από χρόνια μυελοδυσπλαστική λευχαιμία και νοσηλεύεται στο Περιφερειακό Νοσοκομείο Παπανικολάου στην Θεσσαλονίκη.

Πέρα από το συγκεκριμένο πρόβλημα, προέκυψε ένα ακόμα, το οποίο αφορούσε όχι μόνο την μητέρα, αλλά και τον πατέρα της Σίσσυς Χρηστίδου. Όπως ανέφερε, και οι δύο γονείς της έδωσαν μία σκληρή μάχη με τον κορωνοϊό.

«Αντιμετωπίζουμε σαν οικογένεια ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας, το οποίο αφορά την μητέρα μου. Από το προηγούμενο καλοκαίρι που κάναμε εξετάσεις φαινόταν πως κάτι ίσως να μην πήγαινε καλά. Τελικά την 1η Νοεμβρίου μάθαμε πως η μαμά πάσχει από χρόνια μυελοδυσπλαστική λευχαιμία», λέει αρχικά στο βίντεό της η παρουσιάστρια.

«Έχω μάθει πάρα πολλά για αυτή την ασθένεια. Ξεκινήσαμε μία πάρα πολύ μεγάλη μάχη και γενναία από την μαμά μου. Είμαστε οικογένεια πολύ δεμένη και δυνατή. Είμαστε αισιόδοξοι από την φύση μας», είπε στην συνέχεια.

Δείτε το βίντεο:


Όσα δεν σας έχω πει | Sissy Christidou


Λίγη ώρα μετά το βίντεό της, η παρουσιάστρια ανάρτησε μία σχετική δημοσίευση και στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Συγκεκριμένα, ανέβασε μία selfie έξω από το νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται η μητέρα της και στην λεζάντα έγραψε: «Να προσέχετε τους εαυτούς σας και αυτούς που αγαπάτε.. είναι απρόβλεπτη η ζωή..Ο χειμώνας που πέρασε ήταν ο πιο δύσκολος της ζωής μου.. και το καλοκαίρι προβλέπεται ακόμα πιο δύσκολο..Σήμερα αποφάσισα να σας μιλήσω για όλο αυτό στο κανάλι μου..Γιατί δεν είμαι μόνη, γιατί δεν είστε μόνοι, για τα «ευχαριστώ» που οφείλω και για τις προσευχές που ελπίζω..❤️».

Δείτε την φωτογραφία: 

Κλείσιμο





Ειδήσεις σήμερα

Κορωνοϊός: Οι ανεμβολίαστοι κουβαλάνε στα νησιά τον ιό - «Μάχη» με συνεχείς ελέγχους σε λιμάνια και αεροδρόμια

Καιρός: Κατεβαίνει στην Ελλάδα η «ψυχρή λίμνη» που χτύπησε τη Γερμανία - Καταιγίδες μετά τον καύσωνα

Take away: Διευκρινίσεις για τα νέα μέτρα - Τι θα ισχύει
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης