«Ο Εξορκιστής» επιστρέφει με το πρώτο σίκουελ βασισμένο στην ταινία του 1973

«Ο Εξορκιστής» επιστρέφει με το πρώτο σίκουελ βασισμένο στην ταινία του 1973

Αρκετά χρόνια κυκλοφορούσαν οι φήμες για ένα πιθανό remake της ταινίας, όμως τώρα επιβεβαιώθηκαν - Είναι το πρώτο σίκουελ από όσα έχουν ήδη βγει, το οποίο στηρίζεται αποκλειστικά στο εμβληματικό φιλμ του 1973

εξορκιστης
Το σίκουελ του διάσημου θρίλερ «Ο Εξορκιστής» ετοιμάζεται και είναι γεγονός.

Αν και έχουν κυκλοφορήσει ήδη τέσσερα σίκουελ της ταινίας, καθώς και μία τηλεοπτική σειρά, αυτή θα είναι η πρώτη ταινία, απόλυτα βασισμένη στο πρώτο εμβληματικό φιλμ του 1973.

Την παραγωγή έχει αναλάβει η εταιρεία Blumhouse Studios, ενώ την σκηνοθεσία υπογράφει ο Ντέιβιντ Γκόρντον Γκριν, σκηνοθέτης του «Halloween». O εκτελεστικός παραγωγός, Τζέισον Μπλαμ, επιβεβαίωσε την είδηση στο Den of Geek, καθώς εδώ και αρκετά χρόνια κυκλοφορούσαν οι φήμες για ένα πιθανό remake της ταινίας.



«Νομίζω ότι το σίκουελ θα εκπλήξει ευχάριστα όλους τους σκεπτικιστές εκεί έξω. Έχουμε ήδη αρκετούς όσον αφορά το Halloween και ο σκηνοθέτης μας, ο Ντέιβιντ κατάφερε και άλλαξε την άποψη τους. Νομίζω ότι αυτό θα κάνει και με την ταινία The Exorcist», δήλωσε ο Μπλαμ.

Κλείσιμο


Πρόσθεσε επίσης πως στόχος του δεν είναι να προσεγγίσει μόνο όσους γνωρίζουν τον Εξορκιστή, αλλά να δημιουργήσει και ένα νέο κοινό: «Θέλω να κάνω μία ταινία για όσους γνωρίζουν και αγαπούν τον Εξορκιστή και παρά το γεγονός ότι κάποιοι είναι έξαλλοι που θα το κάνουμε αυτό, με κάποιον τρόπο θα πάνε στο σινεμά να το δουν. Θέλω να τους κάνω χαρούμενους. Και θέλω να κάνω μία ταινία και για όσους δεν έχουν ιδέα, αλλά θα την αγαπήσουν. Νομίζω ότι ο Ντέιβιντ αυτό πέτυχε και με το Halloween».

THE EXORCIST - Trailer - (1973) - HQ



Ειδήσεις σήμερα:

Σεπόλια: Απόπειρα πνιγμού 4χρονου κοριτσιού από την μητέρα του

Εμβολιασμοί: 6 απαντήσεις στους αρνητές - Γιατί πρέπει να κάνουμε το εμβόλιο

Έρευνα: Μόνο ο πλήρης εμβολιασμός προστατεύει από τη μετάλλαξη Δέλτα

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης