Χριστίνα Μπόμπα και Σάκης Τανιμανίδης γίνονται για πρώτη φορά γονείς και πλέουν σε πελάγη ευτυχίας μετά τον ερχομό των δίδυμων κοριτσιών τους. Ευτυχισμένοι καθώς είναι, φαίνεται να μην διαστάζουν να μοιραστούν με τους θαυμαστές του τις μοναδικές εμπειρίες που βίωσαν στο μαιευτήριο.
Μάλιστα, η Χριστίνα Μπόμπα αποφάσισε να απαντήσει σε μία ερώτηση από ακόλουθο της στο Instagram, αναρτώντας για πρώτη φορά μία φωτογραφία λίγα λεπτά πριν μπει στο χειρουργείο για να γεννήσει τα κοριτσάκια της.
Συγκεκριμένα, η απορία που τέθηκε από τον θαυμαστή της αφορούσε στο αν γέννησε φυσιολογικά ή με καισαρική. Η απάντησή της ήταν η εξής: «Γεννήσαμε με καισαρική... εδώ όταν με μεταφέρουν στο χειρουργείο».
Για 40 ημέρες, τα γραφεία της Kaizen Gaming μπήκαν σε ρυθμό FIFA World Cup 2026™. Τύμπανα και ποδοσφαιρικά anthems στην Αθήνα, watch parties από τη Λισαβόνα μέχρι το Μπουένος Άιρες, PS5 tournaments, sticker challenges, δώρα, συναυλίες και μια ξεχωριστή εμπειρία ποδοσφαιρικής προσβασιμότητας συνέθεσαν μια μεγάλη γιορτή που ταξίδεψε σε Ευρώπη και Λατινική Αμερική.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.