Γιάννης Μπουτάρης: Ένας αλκοολικός δεν λέει ποτέ ήμουν αλκοολικός, εγώ λέω ότι είμαι

Γιάννης Μπουτάρης: Ένας αλκοολικός δεν λέει ποτέ ήμουν αλκοολικός, εγώ λέω ότι είμαι

«Ευτυχώς από το 1991 που έκανα το πρόγραμμα απεξάρτησης, δεν έχω πιει και δεν το επιθυμώ»

boutaris_arthro
Για το σοβαρό πρόβλημα που αντιμετώπισε με τον αλκοολισμό αλλά και την σχέση του με τις γυναίκες μίλησε ο Γιάννης Μπουτάρης σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή του Ιεροκλή Μιχαηλίδη.

«Ένας αλκοολικός δεν λέει ποτέ ήμουν αλκοολικός, εγώ λέω ότι είμαι. Η διάθεση παραμένει απλά εσύ λες ότι δεν θα πιώ π.χ. αύριο. Επιπλέον πρέπει να παραδεχθείς ότι χρειάζεσαι βοήθεια κι αυτό γιατί ταπεινώνεις τον εαυτό σου και δεν μπορείς να τα κάνεις όλα μόνος σου. Ευτυχώς από το 1991 που έκανα το πρόγραμμα απεξάρτησης, δεν έχω πιει και δεν το επιθυμώ. Όταν πέθανε η Αθηνά έβαζαν στοιχήματα ότι ο Γιάννης θα κυλήσει πάλι αλλά δεν έβαλα γουλιά στο στόμα μου» είπε ο Γιάννης Μπουτάρης και πρόσθεσε:.

«Οι γυναίκες είναι απαραίτητο κομμάτι στην ζωή μας. Εγώ ερωτεύτηκα το 1954 την Αθηνά και τότε οι σχέσεις ήταν απαγορευμένες. Μετά από πολλά, παντρευτήκαμε το 1964 και κάναμε τρία παιδιά. Το 1981 χωρίσαμε και την δεκαετία του ’80 κυριαρχούσε το αλκοόλ. Στα τέλη της δεκαετίας η Αθηνά συζούσε και τα παιδιά ήταν στενοχωρημένα που με έβλεπαν έτσι. Της είπα ότι δεν μπορώ να ζήσω χωρίς εσένα και μου είπε παράτησέ το και θα είμαστε μαζί. Την επόμενη ημέρα ήρθε σπίτι μου κι η επόμενη διετία από το 1989 μέχρι το 1991 ήταν τυραννική και για τους δυο μας γιατί εγώ έκανα το πρόγραμμα των εξαρτημένων κι αυτή των συνεξαρτημένων. Όταν τελείωσα το πρόγραμμα η σπόνσορας εκεί μου είπε ότι πλέον είναι δικό του πρόβλημα, αν θες να πας μπροστά ή πίσω. Από τότε δεν έβαλα γουλιά στο στόμα μου κι η δεύτερη περίοδός μας με την Αθηνά ήταν η καλύτερη γιατί πλέον ήταν επιλογή μας 100%».

Γιάννης Μπουτάρης: "Δεν έχω πιει από το 1991 που έκανα το πρόγραμμα απεξάρτησης"

Ειδήσεις σήμερα:

Γιάννης Στάνκογλου: «Δεν θα επισκεπτόμουν έναν παιδεραστή στη φυλακή ακόμα κι αν είχε υπάρξει κολλητός μου»

Ένα τραγούδι από την πανδημία από τα παιδιά που την βίωσαν


Ίρις Λο: Η κόρη του Τζουντ Λο ξύρισε το κεφάλι της - «Ήθελα να απελευθερωθώ, την ημέρα που το έκανα, άλλαξα και την ζωή μου»

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης