Με αμείωτη ένταση συνεχίζονται στη Θεσσαλονίκη τα γυρίσματα της ταινίας που πρωταγωνιστεί οΑντόνιο Μπαντέρας. Από νωρίς το πρωί στην οδό Εθνικής Αμύνης για τις ανάγκες των γυρισμάτων έχουν τοποθετηθεί φοίνικες, μπανανιές και άλλα φυτά που παραπέμπουν στο Μαϊάμι, την περιοχή δηλαδή που υποτίθεται ότι αφορά η ταινία Enforcer.
Ο δρόμος σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει η ιστοσελίδα «times.gr» έχει κλείσει από τις 11:00 π.μ. και από νωρίς το πρωί συνεργεία άρχισαν να τοποθετούν πολλά φυτά όπως φοίνικες και μπανανιές, προκειμένου να προετοιμάσουν το σκηνικό.
Για τις ανάγκες των γυρισμάτων χρησιμοποιούνται πανύψηλοι φοίνικες που τοποθετήθηκαν μπροστά από τη λέσχη αξιωματικών Θεσσαλονίκης και δίπλα από το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος.
Τα γυρίσματα αναμένεται να ξεκινήσουν λίγο αργότερα προκαλώντας και πάλι το ενδιαφέρον πολλών θεσσαλονικέων που ήδη ρωτούν για το αν θα εμφανιστεί ο δημοφιλής ηθοποιός.
Σημειώνεται, ότι για την περιοχή ισχύουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, ενώ το κομμάτι της οδού Εθνικής Αμύνης από το ύψος της Τσιμισκή μέχρι τη λεωφόρο Νίκης θα μείνει κλειστό τουλάχιστον μέχρι τις 5:00 μ.μ το απόγευμα.
Εκπαίδευση, συνεχές mentoring και ουσιαστικές ευκαιρίες ανάπτυξης με την υποστήριξη της Groupama Ασφαλιστικής – Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για το επόμενο επαγγελματικό βήμα σου.
Συνδυάζοντας σύγχρονα δραστικά συστατικά με στοχευμένες συνθέσεις, η LA VIE EN ROSE προσφέρει ορατά αποτελέσματα μέσα από μια πιο απλή αλλά ουσιαστική skincare προσέγγιση.