H Κατερίνα Καινούργιου «απασφάλισε» και ο Πετρετζίκης έγινε μπαμπάς

H Κατερίνα Καινούργιου «απασφάλισε» και ο Πετρετζίκης έγινε μπαμπάς

Αποχωρήσεις, γεννητούρια, μετακινήσεις, μεταγραφές και πολλές αιτήσεις συμμετοχής - Πλούσιο το τηλεοπτικό μενού

kainourgiou3
Είναι σαφές πλέον πως η Κατερίνα Καινούργιου δεν αποχαιρέτησε μόνο τη σεζόν αλλά και το Open. Η παρουσιάστρια, λίγο μετά την ολοκλήρωση της σημερινής εκπομπής, έστειλε μέσω νομικού εκπροσώπου της καταγγελία της σύμβασής της με τον σταθμό της Παιανίας, παραθέτοντας τους λόγους που την οδήγησαν να επιθυμεί να ολοκληρωθεί η συνεργασία της με το κανάλι πριν τη λήξη του συμβολαίου.




Από την πλευρά του, το Open εξέδωσε πριν από λίγο τη συγκεκριμένη ανακοίνωση: «Ο τηλεοπτικός σταθμός OPEN, θα ασκήσει δυναμικά κάθε νόμιμο και θεσμικό του δικαίωμα απέναντι σε όλους όσοι εφευρίσκουν και επικαλούνται αναληθείς ισχυρισμούς για να μην τιμήσουν τις δεσμεύσεις τους, καθώς και απέναντι σε όσους συμμετέχουν, υποκινούν και ανέχονται αθέμιτες και αντιεπαγγελματικές πρακτικές. Τις αμέσως προσεχείς ημέρες θα απαντηθούν μέσω της νόμιμης οδού όσα ανυπόστατα αναφέρονται στο εν λόγω εξώδικο, ενώ ο σταθμός θα εξαντλήσει κάθε νόμιμο μέσο για την προάσπιση των συμφερόντων του και της επαγγελματικής δεοντολογίας που πρέπει να τηρείται σε κάθε χώρο και, ιδίως, στο χώρο των μέσων μαζικής ενημέρωσης.

Το OPEN, ολοκληρώνοντας με επιτυχία τον τρίτο χρόνο της δυναμικής του λειτουργίας, συνεχίζει απρόσκοπτα, το σχεδιασμό της νέας τηλεοπτικής σεζόν με αποκλειστικό γνώμονα την παροχή πλουραλιστικού και ποιοτικού προγράμματος στο τηλεοπτικό κοινό».

Να ευχηθούμε καλά ξεμπερδέματα.

Κλείσιμο


Μπαμπάς έγινε ο Ακης Πετρετζίκης, και αυτά είναι τα σημαντικά και τα ευχάριστα. Και τα ουσιαστικά θα τολμήσω να πω. Το ανακοίνωσε μέσω Instagram και φυσικά ομολόγησε πως εκείνος και η σύντροφός του Κωνσταντίνα «ζουν την καλύτερη μέρα της ζωής τους». Γερό και καλότυχο το Baby boy Petretzikis.

Πριν από λίγο βγήκε στον αέρα και το τρέιλερ του «Top Chef» στον ΣΚΑΪ, το οποίο καλεί όσους πιστούς της μαγειρικής να προσέλθουν. Θα πήξουμε στην τηλεοπτική κατσαρόλα το φθινόπωρο.
Κυκλοφόρησε και το τρέιλερ του ημιτελικού του Survivor, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή στις 21.00. Πολύ καλό το μοντάζ, Σάκης, Ηλίας, Μαριαλένα και Κόρο θα δώσουν μεγάλη μάχη για την πρόκριση στον τελικό της Δευτέρας. Για πρώτη φορά το ενδιαφέρον μοιράζεται μεταξύ εξέδρας και αρένας, αφού η ταξιθεσία των παικτών έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, όπως και η μεταξύ τους επικοινωνία. Θα γελάσουμε. Πολύ.



Εν τω μεταξύ η πρώτη selfie  του Ατζούν Ιλιτζαλί με την σύντροφό του που γιορτάζει είναι γεγονός. Ιδού και το ενσταντανέ… Εντελώς συμπτωματικά έχει γενέθλια και η Σεϊμά Σουμπασί, η πρώην σύζυγός του.
Το κουίζ σήμερα - λυσσάξατε με το χθεσινό και τους πανελίστες - είναι το εξής: Ποιος συμπαρουσιαστής - παρουσιαστής τηλεφωνεί στα sites  και ζητά να μην αναφέρεται ως … πανελίστας;
Καλό Σαββατοκύριακο!!!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης