Το Mykonos Live TV είναι παντού

Με εξελίξεις και πικάντικα θέματα

Το Mykonos Live TV φέτος είναι παντού. Οι εκπομπές των μεγαλύτερων τηλεοπτικών σταθμών μάχονται ποιες θα εξασφαλίσουν πρώτες τα αποκλειστικά θέματα του καναλιού.

Κάθε Δευτέρα υπάρχει ειδική ενότητα Mykonos Live Tv στο Ευτυχείτε της Κατερίνας Καινούργιου στο Open όπως και στο Love it με την Ιωάννα Μαλέσκου στον Σκάι.

Η "παλιά" Σταματίνα Τσιμτσιλή μέσα από την εκπομπή Happy Day στον Alpha σε καθημερινή βάση αποθεώνει το Mykonos Live Tv και τον δημοσιογράφο Πέτρο Νάζο για τις αποκλειστικότητές του.

Τα νέα της Μυκόνου δεν λείπουν ούτε από τις εκπομπές του Σαββατοκύριακου, καθώς ο Πέτρος Νάζος φιλοξενείται ζωντανά στο Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση στον Alpha και στο Σαββατοκύριακο Παρέα με τον Δημήτρη Καμπουράκη στον Σκάι.



Για μια ακόμη χρόνια η αεικίνητη ρεπόρτερ Ελίζαμπεθ Ελέτσι βρίσκεται στις επάλξεις των αποκλειστικών συνεντεύξεων και μετά την συμμετοχή της στο Survivor έχει επιστρέψει  δριμύτερη.

Μπορεί να βρισκόμαστε ακόμα στov Ιούνιο όμως το Mykonos Live TV μετράει ήδη πολλά παγκόσμια θέματα που έγιναν viral. Και επεται συνέχεια, γι' αυτό μείνετε συντονισμένοι!

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr