Στην κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό» μίλησε ηΙωάννα Τούνη. Η ίδια μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για τις φήμες που κυκλοφορούν τον τελευταίο καιρό και τη θέλουν ζευγάρι με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου.
«Πού με βρήκατε; Δεν το ήξερα ότι στην Αθήνα έχει παντού κάμερες, στην Θεσσαλονίκη τον πίνουμε τον καφέ μας. Είμαι μια χαρά, σούπερ. Νέο σπίτι μετά από πολλές μετακομίσεις, είναι εννιά σίγουρα. Έχω κουραστεί κι έχω κουράσει.Στο καινούριο σπίτι είμαι εγώ κι η πάρτη μου για την ώρα και βλέπουμε.
Ποιοι με θέλουν με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου; Όλα καλά. Είμαι ελεύθερη προς το παρόν… Δεν ξέρω για το My Style Rocks All Star, βγήκα για έναν καφέ. Δεν μου αρέσει να δίνω συνεντεύξεις στον δρόμο, θα τα πούμε κάποια άλλη στιγμή σε ένα τέλειο πλατό και θα είμαι…», είπε χαρακτηριστικά η Ιωάννα Τούνη.
Η επένδυση στον σύγχρονο χώρο εργασίας ξεκινά με μια απόφαση: να αντιμετωπιστεί το εργασιακό περιβάλλον ως αυτό που πραγματικά είναι, ένα κρίσιμο κομμάτι της στρατηγικής της επιχείρησης. Η ΔΡΟΜΕΑΣ προσφέρει ακριβώς αυτό.
Ανεξήγητη απώλεια βάρους, εξάντληση, μειωμένη όρεξη ή δυσκολία στην κίνηση αποτελούν κάποια από τα «σημάδια» της δυσθρεψίας που συνήθως περνάνε απαρατήρητα
Ο σύγχρονος maritime professional διαχειρίζεται υπερσύγχρονα πλοία, διεθνή πληρώματα και διαρκώς μεταβαλλόμενες απαιτήσεις. Ποια εκπαίδευση σε προετοιμάζει πραγματικά για αυτόν τον κόσμο;