Τη δροσιά τους να 'χεις!

Τη δροσιά τους να 'χεις!

Αυτό το καλοκαίρι δεν υπολογίζουμε τη ζέστη, γιατί έχουμε τη δροσιά των παγωμένων αναψυκτικών και του ekioskys… κάθε μέρα!

04_Ti_drosia_tous_naxeis

Sponsored Content

Ήλιος, ζέστη, γαλανός ουρανός, ήχος από τζιτζίκια, ένα ελαφρύ αεράκι να φυσάει από τη θάλασσα. Το καλοκαίρι στη χώρα μας είναι υπέροχο. Τι γίνεται όμως εάν μέσα στον καύσωνα πρέπει να μείνουμε σπίτι για διάβασμα ή στο γραφείο πάνω από ένα email αντί να κάνουμε τις βουτιές μας σε μια παραλία; Όσοι από εμάς ανήκουμε στην πρώτη κατηγορία, έχουμε κάποιον που μας σκέφτεται, κάποιον έρχεται να μας προσφέρει μια όαση δροσιάς μέσα στον καύσωνα: το ekioskys!

Μπαίνεις στην πλατφόρμα μέσω του www.ekioskys.gr ή μέσω του ολοκαίνουργιου app και παραγγέλνεις τα αναψυκτικά που θα σε δροσίσουν και θα σε βοηθήσουν να συνεχίσεις: η κλασική Coca-cola σε όλες τις πιθανές παραλλαγές με ή χωρίς ζάχαρη και καφεϊνη, όλη η γκάμα των αναψυκτικών Schweppes σε νέες φανταστικές γεύσεις όπως Λεμόνι με γεύση Περγαμόντο – Ιβίσκο ή Πορτοκάλι με γεύση Άνθος Πορτοκαλιού, αλλά και τα ενεργειακά αναψυκτικά Monster και Predator για όσους αυτή την περίοδο έχουν ανάγκη έξτρα ενέργεια.

Το μόνο που χρειάζεται είναι να τα προσθέσεις στο καλάθι σου στο ekioskys.gr ή στο ekioskys app, να κάνεις checkout και θα τα έχεις στην πόρτα μας με άμεση ΔΩΡΕΑΝ παράδοση, έως τις 10:30 το βράδυ, 7 ημέρες την εβδομάδα και ελάχιστη παραγγελία μόλις 5€.

Τα καλά νέα όμως δεν σταματούν εδώ. Κάθε εβδομάδα, η αγαπημένη μας πλατφόρμα διαθέτει περισσότερες από 150 προσφορές σε όλες τις κατηγορίες, ενώ ταυτόχρονα διοργανώνει μεγάλους διαγωνισμούς με φανταστικά δώρα. Αυτό το καλοκαίρι δεν υπολογίζουμε τη ζέστη, γιατί έχουμε τη δροσιά των παγωμένων αναψυκτικών και του ekioskys… κάθε μέρα!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης