Πριν μια εβδομάδα, η Ευγενία Δημητροπούλουπαντρεύτηκε τον καλό της, Στέλιο Βλατάκη με πολιτικό γάμο στην Κηφισιά. Η αγαπημένη ηθοποιός επισημοποίησε τη σχέση της με τον διακεκριμένο νευροχειρουργό και η ευτυχία της είναι απερίγραπτη.
Εδώ και μερικές ημέρες φαίνεται πως η Ευγενία Δημητροπούλου έχει ήδη ξεκινήσει τον μήνα του μέλιτος, καθώς όπως έχει αποκαλύψει η ίδια μέσα από τα social media βρίσκεται στην Σαντορίνη!
Η γνωστή ηθοποιός έχει μαγευτεί από τις ομορφιές του κυκλαδίτικου νησιού και δεν θέλει με τίποτα να επιστρέψει πίσω! «Πρώτη φορά στην Σαντορίνη! Με έχει ξελογιάσει η ομορφιά και δεν διαβάζω ούτε σελίδα» σχολίασε στο Instagram.
Με στρατηγικό όραμα και σταθερά ανοδική πορεία, ο Όμιλος Revoil κινείται ταυτόχρονα σε τρεις διαφορετικούς αλλά συμπληρωματικούς άξονες που έχουν ως κοινό σημείο αναφοράς την ενέργεια.
Η αυτοκίνηση αλλάζει με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Όμως η μεγαλύτερη επανάσταση δεν είναι ένα καλύτερο αυτοκίνητο αλλά ένας κόσμος που το χρειάζεται λιγότερο. Και εντελώς διαφορετικό.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.