Δικαιοσύνη σε.... άλλο επίπεδο: Η Κιμ Καρντάσιαν δικηγόρος με σέξι μπικίνι και καυτές σέλφι στο Instagram

Δικαιοσύνη σε.... άλλο επίπεδο: Η Κιμ Καρντάσιαν δικηγόρος με σέξι μπικίνι και καυτές σέλφι στο Instagram

Η 40χρονη ρωτήθηκε εαν σκοπεύει να γίνει λίγο πιο συντηρητική όταν και εφόσον γίνει δικηγόρος - «Δεν πρέπει να σκέφτομαι τι λένε οι άλλοι. Πρέπει να παραμείνω ο εαυτός μου», ήταν η απάντησή της

kardasian-main
Η Κιμ Καρντάσιαν μπορεί να σπουδάζει για να γίνει δικηγόρος, όμως δεν σκοπεύει να εγκαταλείψει τις σέξι selfies της και το στιλ της. Κατά τη διάρκεια του πρώτου μέρους της επανένωσης του "Keeping Up With the Kardashians", η οποία προβάλλεται απόψε, ο οικοδεσπότης του σόου Andy Cohen ρώτησε την 40χρονη αν σκοπεύει να γίνει λίγο πιο συντηρητική στην εμφάνισή της εάν καταφέρει και γίνει δικηγόρος. «Το σκέφτηκα και απάντησα στον εαυτό μου, μπορώ να τα κάνω όλα.

Μπορώ να κάνω ότι θέλω. Θυμάμαι να πηγαίνω στον Λευκό Οίκο και να σκέφτομαι ''Ωχ, μόλις δημοσίευσα μια  μπικίνι σέλφι, ελπίζω να μην βλέπουν το Instagram μου ενώ είμαι εδώ! Και τότε είπα στον εαυτό μου...''Κιμ, δεν πρέπει να σκέτφτεσαι τι θα πουν οι άλλοι. Πρέπει να παραμένεις ο εαυτός σου"». Τέλος πρόσθεσε: «Είμαι 40! Είμαι στο καλύτερα μου και θέλω να δημοσιεύσω μία μπικίνι selfie», ενώ ομολόγησε ότι θα «μαζέψει» την εμφάνισή της εάν κάποιο από τα τέσσερα παιδιά της αισθανθεί άβολα.



Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης