Ο γρίφος της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου και η αντεπίθεση της Κατερίνας Καραβάτου

Ο γρίφος της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου και η αντεπίθεση της Κατερίνας Καραβάτου

Οι γυναίκες πρωταγωνιστούν σταθερά στο τηλεοπτικό στερέωμα, προκαλώντας δονήσεις αλλά και φουρτούνες…

spyropoulou-TV_2
Η μέρα έχει σκαμπανεβάσματα. Εχει αποκαλύψεις και έχει και συναίσθημα. Για αρχή αντιγράφω και παραθέτω το παρακάτω απόσπασμα από την σημερινή εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου»:

«Ας πούμε ότι δουλεύεις σε έναν φούρνο. Σηκώνεσαι αχάραγο, δουλεύεις πάρα πολύ σκληρά, είσαι πάρα πολύ καλός επαγγελματίας, φέρνεις τα αποτελέσματά σου, όλα πηγαίνουν καλά και ξαφνικά ακούς από κάπου ότι θα σου πάρει κάποιος άλλος τη δουλειά. Ή ότι έρχεται κάποιος άλλος… «Αλήθεια; Δεν ήξερα, δεν με είχαν ειδοποιήσει γι’ αυτό το πράγμα». Είτε στο λέει κάποιος φανερά ή κρυφά ή το βλέπεις κάπου γραμμένο.

Όλο αυτό το πράγμα δεν είναι δυνατόν να μην δημιουργήσει αυτή την πολύ μεγάλη απογοήτευση ή τη θλίψη ή σε ορισμένες περιπτώσεις έναν μεγάλο θυμό. Γι’ αυτό νομίζω, ότι το καλύτερο πράγμα που πρέπει να συμβαίνει σε αυτές τις υποχρεώσεις, σεβόμενοι ο ένας τον άλλον και οι δύο πλευρές, είναι αποκλειστικά και μόνο η αλήθεια και η ειλικρίνεια. Θέλουμε να κάνουμε αυτό, είναι αυτή η απόφασή μας. Δεν θέλεις να κάνεις αυτό, είναι η απόφασή σου. Αλλά, να υπάρχει μια ειλικρίνεια, μια αλήθεια, μία καθαρότητα στις κουβέντες και νομίζω ότι μέσα στους δύσκολους καιρούς που ζούμε αυτός είναι και ο μόνος δρόμος.

sa


Ας δεχτούμε ο ένας τον άλλον, ας σεβόμαστε ο ένας τον άλλον και ας προχωρούμε με ψηλά το κεφάλι, με αλήθεια και χαρά, ο καθένας σε όποια δουλειά και να κάνει με το κεφάλι του ψηλά και χαρούμενος. Για να μπορεί να ξυπνάει το πρωί και να κάνει αυτό που θέλει όσο καλύτερα γίνεται».

Με τα λόγια αυτά, η Κατερίνα Καραβάτου, λογικά, δεν τοποθετήθηκε μόνο για το θέμα που έχει προκύψει μεταξύ Τσαλίκη και ΣΚΑΪ. Ο νοών νοείτω… Δεν θα σχολιάσω περαιτέρω. Θα πω μόνο κάτι μικρό. Τρέφω απεριόριστο σεβασμό και εκτίμηση για την κυρία Καραβάτου.

karava


Κλείσιμο
Στο Φάληρο κρατούν επτασφράγιστο μυστικό την δεύτερη ανάθεση στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Το μόνο σίγουρο είναι ότι πρόκειται για παραγωγή της Acun Medya και είναι κλεισμένη. Και το «My style rocks» μάλλον είναι δικό της…

Το έγκλημα στα Γλυκά Νερά εξιχνιάστηκε καταλήγοντας σε ένα τραγικό συμπέρασμα. Βοήθησε η τεχνολογία και οι ικανότητες των ειδικών. Ας μην υποδυόμαστε τους ντετέκτιβ, τους εξυπνότερους των ειδικών και τους έχοντες το μαγικό χάρισμα. Δεν είναι η ώρα γι αυτοεπιβεβαίωση και ανοησία. Ας αναλογιστούμε αυτό το μωρό που μεγαλώνοντας θα μάθει την αλήθεια. Θα ζήσει δίχως τους γονείς του για λόγους τραγικούς. Και ας σωπάσουμε για λίγο, επιτέλους.

Κλείνοντας, ένα μικρό κουίζ: Ποια παρουσιάστρια ανανέωσε αθόρυβα και ουδείς το αντιλήφθηκε;



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης