Γιώργος Λιάγκας - Γιώργος Θεοφάνους: Μετά την παρεξήγηση ήρθε η ανακωχή

Γιώργος Λιάγκας - Γιώργος Θεοφάνους: Μετά την παρεξήγηση ήρθε η ανακωχή

Το πρόβλημα υγείας του μουσικοσυνθέτη και η απάντησή του στο Πρωινό

liagkastheofanous
Πέφτουν οι τόνοι ανάμεσα στον Γιώργο Λιάγκα και τον Γιώργο Θεοφάνους. Ο γνωστός μουσικοσυνθέτης με ανάρτησή του στο Instagram ενημέρωσε τους διαδικτυακούς του φίλους αλλά και την εκπομπή Πρωινό με προσωπική αναφορά στον Γιώργο Λιάγκα ότι αυτή τη στιγμή το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι η επέμβαση στο χέρι του και η άμεση αποκατάσταση του προβλήματος που αντιμετωπίζει ώστε να μπορεί να είναι έτοιμος για τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις.

Η ανάρτηση του Θεοφάνους και το μήνυμα στον Λιάγκα

«Φίλε @gliagas σε ευχαριστώ που ξεκαθάρισες στο @toprwino_ant1 με τους «συνεργατες» σου ότι ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΤΟΥΣ αλλα καλό θα ήταν να τις επιβεβαιώνουν. @d_ougarezos ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΕΠΙΣΗΣ! Πιο πολυ τα πήρες εσύ από μένα προφανώς από ότι είδα χα χα 😂😂😂
Όπως καλό είναι να λέμε κάναμε λάθος συγνώμη πες στους γύρω σου.Όχι επειδή ο άλλος είναι εύθικτος αλλά επειδή όντως κάναμε λάθος.Αν τώρα οι συνεργάτες σας θεωρούν σημαντικό το που θα εμφανιστεί ο «Χ» Τριαντάφυλλος δηλαδή μία σεζόν και όχι τα τραγούδια που θα πει, τότε για άλλη μια φορά έχουν λάθος αντίληψη για το τι είναι σημαντικό για έναν τραγουδιστή και προφανώς τι πρέπει να κουβαλάει στη φαρέτρα του για να ΥΠΑΡΧΕΙ!!!Πίστεψε με ΓΙΩΡΓΟ το μόνο που με νοιάζει είναι αυτό που βλέπεις στην εικόνα. Να τελειώσει το χειρουργείο αυτό να ξεκινήσω φυσιοθεραπείες, και με το καλό να μπορέσω να κάνω τις παραστάσεις που έχω προγραμματίσει για Αύγουστο και Σεπτέμβριο με την μουσική ομάδα μου.Καλό καλοκαίρι λοιπόν ΣΕ ΟΛΟΥΣ και ΣΠΕΤΣΕΣ Σίγουρα θα τα πούμε γιατί έχω αναλάβει την μεγάλη συναυλία της ΑΡΜΑΤΑΣ στις 10/9», γράφει στην ανάρτησή του ο μουσικοσυνθέτης.



Τι είχε συμβεί ανάμεσα στις δυο πλευρές

Πριν από λίγες μέρες μέσα από το Πρωινό, διέρρευσαν πληροφορίες για την υποτιθέμενη συνεργασία του Γιώργου Θεοφάνους με τον τραγουδιστή, Τριαντάφυλλο.

Πιο συγκεκριμένα, το ρεπορτάζ της εκπομπής ήθελε τρεις συνθέτες να έχουν κάνει τη δική τους πρόταση για να αναλάβουν τον επόμενο δίσκο που θα βγάλει ο Τριαντάφυλλος! Αυτά τα ονόματα είναι ο Γιώργος Σαμπάνης, ο Φοίβος και ο Γιώργος Θεοφάνους.

Ο τρίτος μάλιστα έκανε μία ανάρτηση στο Instagram του και έγραψε: «Δεν έχω κάτι με τον Τριαντάφυλλο ίσα-ίσα συνεργαστήκαμε εξαιρετικά στο just Ποιος λεει αυτές τις ασυναρτησίες; θα ‘θελα να μάθω.ΓΙΝΕΤΑΙ μία εκπομπή να ανεβάζει αυτά τα πράγματα χωρίς καν να επιβεβαιώνει; Έχω χειρουργείο αυτές τις μέρες ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΜΕ».



Την επόμενη ημέρα ο Γιώργος Λιάγκας παραδέχτηκε το λάθος τους στον αέρα της εκπομπής δίνοντας όλο το δίκιο στον Γιώργο Θεοφάνους. Η κόντρα τους φαίνεται να διήρκησε λίγο, όταν τα μηνύματα που αντάλλαξαν έφεραν την ανακωχή ανάμεσα στους δυο άνδρες.

Κλείσιμο
liagkas3


«Ανέβασε τώρα εδώ ο Θεοφάνους μια φωτογραφία. Έκανε την εγχείρηση στο χέρι. Περαστικά στον Γιώργο Θεοφάνους, ο οποίος μου είπε: Φίλε, Γιώργο Λιάγκα, απ΄ ό,τι κατάλαβα τα πήρες πιο πολύ εσύ, απ΄ ό,τι εγώ και ευχαριστώ πάρα πολύ που ξεκαθάρισες τα πράγματα εχθές. Ευχαριστώ για την στήριξή σου», είπε ο Γιώργος Λιάγκας στην έναρξη της εκπομπής.


Ειδήσεις σήμερα:


La Casa de Papel: H «Tokio» υποδέχεται το καλοκαίρι με μια προκλητική φωτογραφία της

«Too Hot To Handle 2»: Δικηγόρος, στρίπερ και ποδοσφαιριστής θα δώσουν αγώνα για να μην κάνουν... σεξ!

EURO 2020: Στην κορυφή ο ρέκορντμαν Κριστιάνο Ρονάλντο, στα… τάρταρα η Coca Cola
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης