Κόρτνεϊ Κοξ: Τα γενέθλια της κόρης της και οι ευχές με μοναδικές throwback φωτογραφίες

Κόρτνεϊ Κοξ: Τα γενέθλια της κόρης της και οι ευχές με μοναδικές throwback φωτογραφίες

Η 17χρονη μέχρι στιγμής έμενε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας - Οι γονείς της αναρτούν σήμερα μερικές από τις καλύτερες thb φωτογραφίες της

cox
Τα γενέθλια της είχε χθες η κόρη της αγαπημένης πρωταγωνίστριας της σειράς «Τα Φιλαράκια» Κόρτνεϊ Κοξ και εκείνη έσπευσε να της ευχηθεί και μέσω των social media.

Η ταλαντούχα ηθοποιός έχει κρατήσει μέχρι στιγμής την ζωή της κόρης της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, όμως αυτήν τη φορά χάρισε στους θαυμαστές της αρκετές φωτογραφίες της Κόκο, από την παιδική της ηλικία εώς και σήμερα.

Η κόρη της και καρπός του έρωτα της με τον πρώην σύζυγό της -και επίσης ηθοποιό- Ντέιβιντ Αρκέτ, έκλεισε τα 17 και έχει χαρίσει μέχρι τώρα πολλές στιγμές περηφάνειας και στους δύο γονείς της. Εντύπωση προκαλεί η φοβερή ομοιότητά της με την μητέρα της.

Κάτω από την σειρά φωτογραφιών, που κοινοποίησε η Κοξ, έγραψε για την κόρη της: «Χαρούμενα 17α γενέθλια στην δυνατή, ευαίσθητη, δημιουργική, στοργική, ψυχικά όμορφη, ταλαντούχα και σοφή Κόκο. Σ 'αγαπώ τόσο πολύ».



Με την σειρά του και ο πατέρας της, Ντέιβιντ Αρκέτ έστειλε τις ευχές του στην κόρη του μέσω του Instagram, αναρτώντας επιπλέον τέσσερις δημοσιεύσεις για εκείνη με φωτογραφίες της από διάφορες φάσεις της ζωής της. Στη λεζάντα μίας εκ των φωτογραφιών της, ο ηθοποιός έγραψε: «Δε θα μπορούσα να αγαπήσω τίποτα και κανέναν περισσότερο από όσο αγαπώ εσένα. Σε ευχαριστώ που είσαι εσύ. Σε αγαπώ με όλη μου την καρδιά. Χαρούμενα 17α γενέθλια».

Κλείσιμο


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης