Έρικ Κλάπτον: Τα «ξαναβρήκε» με την «κρυφή» του κόρη - Τι είχε συμβεί ανάμεσά τους;

Έρικ Κλάπτον: Τα «ξαναβρήκε» με την «κρυφή» του κόρη - Τι είχε συμβεί ανάμεσά τους;

Η Ρουθ παίρνει διαζύγιο και εκείνος βρίσκεται στο πλευρό της

clapton
Νέα σελίδα γυρίζει στη ζωή του ο Έρικ Κλάπτον καθώς τα «ξαναβρήκε» με την κόρη του Ρουθ μετά από έξι χρόνια αποξένωσης.

Όλα ξεκίνησαν όταν η Ρουθ αποκάλυπτε ότι ο θεός της ροκ είχε είχε εμφανιστεί στα 70ά του γενέθλια ντυμένος ως Κέρμιτ ο Βάτραχος. Τότε ο Βρετανός καλλιτέχνης εμφανώς προδομένος και απογοητευμένος είχε δηλώσει: «Δεν έχουμε πλέον σχέση».

Τόσο η οικογένεια όσο και οι φίλοι του φοβόντουσαν ότι το ρήγμα ανάμεσά τους θα ήταν βαθύ και η ζημιά ανεπανόρθωτη αυτό φαίνεται πως έχει αλλάξει καθώς μετά από έξι χρόνια η σχέση ανάμεσα σε πατέρα και κόρη έχει αποκατασταθεί.

Η είδηση της επανένωσής τους έρχεται τη στιγμή που η κόρη του παίρνει διαζύγιο από τον σύζυγό της Dean Bartlett με τον οποίο έχει αποκτήσει δύο παιδιά.

«Περνάω πολύ δύσκολα», λέει η 36χρονη Ρουθ για να συνεχίσει: «Είμαστε προ των πυλών ενός διαζυγίου την απόφαση του οποίου κανένας από εμάς δεν πήρε ελαφριά. Το μόνο που θέλουμε ο ένας για τον άλλον είναι η ευτυχία, ακόμα κι αν αυτό δεν μπορεί να επιτευχθεί να είμαστε μαζί. Θα συνεχίσουμε να συνεργαζόμαστε για το καλό των παιδιών μας».

Στο ίδιο σημείο η Ρουθ επαίνεσε την οικογένειά της για τη βοήθεια που της προσφέρει και για πρώτη φορά έκανε αναφορά στον 76χρονο πατέρα της. «Πάντα τον τσεκάρω να δω ότι είναι καλά. Νιώθω ευγνώμων. Σκέφτεται να επιστρέψει στη μουσική ενεργό δράση».

Φαίνεται πως ο Έρικ Κλάπτον έβαλε στην άκρη τις διαφορές τους και συμπαραστέκεται στην κόρη του η οποία εξαιτίας του διαζυγίου που περνάει δύσκολα.

Ποια είναι η Ρουθ Κλάπτον
Κλείσιμο
Η Ρουθ Κλάπτον, γνωστή στα media ως «η κρυφή κόρη του Ερικ Κλάπτον», είναι καρπός του σύντομου ερωτά του με την Ιβ Κέλι. Μάλιστα το 2011 που είχε παντρευτεί είχε ζητήσει από τον μπαμπά της να τραγουδήσει για τους 150 προσκεκλημένους της και εκείνοςτο είχε κάνει με χαρά.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης