Loki: Το νέο τρέιλερ της σειράς της Disney+ επιβεβαιώνει ότι είναι... gender fluid!

Loki: Το νέο τρέιλερ της σειράς της Disney+ επιβεβαιώνει ότι είναι... gender fluid!

«ρευστή» ταυτότητα φύλου του αντιήρωα της Marvel επιβεβαιώνεται και με... επίσημο έγγραφο

Loki_ν
Τις υποψίες που υπήρχαν ήδη για το φύλο του θεού Λόκι του κινηματογραφικού σύμπαντος της Marvel επιβεβαιώνει το teaser trailer που κυκλοφόρησε πρόσφατα για τη σειρά «Loki» της Disney+. Το σύντομο κλιπ περιλαμβάνει μια γρήγορη «ματιά» στον φάκελο του «θεού της πονηριάς», τον οποίο υποδύεται στη σειρά (όπως και στο franchise ταινιών) ο Τομ Χίντλστον. Όπως διακρίνεται στο έγγραφο, στο πεδίο καταχώρισης του φύλου αναφέρεται ο όρος fluid, που χαρακτηρίζει τα άτομα με «ρευστή» ταυτότητα φύλου.

Αμέσως μόλις το teaser «ανέβηκε» στον επίσημο λογαριασμό της πολυαναμενόμενης σειράς στο Twitter, πυροδότησε έντονο σχολιασμό στην πλατφόρμα σχετικά με αυτήν την πληροφορία για τον supervillain ή «αντιήρωα» (ανάλογα με το πώς τον βλέπει κανείς) της Marvel.



Όπως υπενθυμίζει η New York Post, αυτή δεν είναι σε καμία περίπτωση η πρώτη «νύξη» που γίνεται για την ρευστότητα φύλου του Λόκι. Οι ικανότητες μεταμόρφωσης του ανδρόγυνου θεού της Άσγκαρντ είχαν ήδη προκαλέσει εικασίες, και το μη δυαδικό φύλο του αποκαλύφθηκε στο βιβλίο κόμικ του 2014 «Thor & Loki: The Tenth Realm», όταν ο Όντιν, πατέρας των δύο χαρακτήρων, αναφέρθηκε στον Λόκι ως «γιο του» αλλά και «κόρη του».

Πλέον, η ρευστότητα φύλου του Λόκι περνάει επίσημα και στο κινηματογραφικό σύμπαν!



Η σειρά «Loki» ακολουθεί τη διαδρομή του ομώνυμου χαρακτήρα στο αρχηγείο της Time Variance Authority, ενός μυστηριώδους οργανισμού που επιτηρεί τον χρόνο. Εκεί, ο αναλυτής Mobius M. Mobius (Όουεν Γουίλσον) θέτει τον Λόκι ενώπιον ενός διλήμματος: Να σβηστεί από την ύπαρξη ή να βοηθήσει στη διόρθωση των ανωμαλιών στη ροή του χρόνου. Η περιπέτεια που προκύπτει στέλνει τον «θεό της πονηριάς» σε ένα συναρπαστικό ταξίδι στον χρόνο.

Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης