Ντίνα Κώνστα: Εγκατέλειψε την Αθήνα εξαιτίας του κορωνοϊού

Ντίνα Κώνστα: Εγκατέλειψε την Αθήνα εξαιτίας του κορωνοϊού

Πάνε περίπου 15 μήνες από τότε που η Ντίνα Κώνστα άφησε το σπίτι της στο Παγκράτι 

konsta-68
Η Ντίνα Κώνστα δεν μένει πλέον στην πρωτεύουσα, αλλά αρκετά μακριά από αυτή, μαζί με τα αγαπημένα της ανίψια. Η θρυλική «Ντένη Μαρκορά» από τους «Δύο Ξένους», σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Νίκου Νικόλιζα στην Espresso, αποφάσισε με το ξέσπασμα της πανδημίας του κορωνοϊού να αφήσει την πρωτεύουσα και να μεταφερθεί σε ασφαλές μέρος, εκεί όπου ο COVID-19 δεν θα μπορούσε να έχει εύκολη πρόσβαση.

Φειδωλή στις απαντήσεις της και μακριά από κάθε είδους δημοσιότητα, η σπουδαία ηθοποιός δε δίστασε να εκμυστηρευτεί ότι εδώ και έναν χρόνο αποφάσισε να βρει καταφύγιο δίπλα σε πολύ δικούς της ανθρώπους. «Είναι αλήθεια ότι έχω φύγει από την Αθήνα. Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας» δήλωσε στον δημοσιογράφο.

Πάνε περίπου 15 μήνες από τότε που η Ντίνα Κώνστα με το ξέσπασμα της πανδημίας και έπειτα από προτροπή των ανιψιών της, αποφάσισε να αφήσει το σπίτι της στο Παγκράτι και να μεταφερθεί εκτός Αθήνας. Άλλωστε η ίδια, όπως έχει δηλώσει και στο παρελθόν, δε σκοπεύει να επιστρέψει στο επάγγελμα το οποίο λάτρεψε από μικρή.

Τα 83 χρόνια που κουβαλάει στην πλάτη της, καθώς και οι δεκάδες ρόλοι τους οποίους έχει υποδυθεί, δεν της έχουν αφήσει κανένα απωθημένο, παρ’ όλη την αγάπη που γνωρίζει από τον κόσμο, ακόμα και σήμερα που τα φώτα της δημοσιότητας έχουν φύγει από πάνω της.


Ειδήσεις σήμερα 

Δρ. Ρουθ: Οι 90χρονοι πρέπει να κάνουν σεξ ή να αυτοϊκανοποιούνται, τελεία και παύλα!

Συνελήφθη επειδή παρίστανε τη 13χρονη κόρη της στο σχολείο - Δείτε βίντεο

Δολοφονία στην Αγία Βαρβάρα: Στον ανακριτή οι κόρες του ζευγαριού για να ξεδιπλώσουν το χρονικό του εφιάλτη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης