Τριαντάφυλλος: Η ενδέκατη φορά στον τάκο θα είναι και η φαρμακερή - Οι... επικές στιγμές του «Ντάφι» στο Survivor

Τριαντάφυλλος: Η ενδέκατη φορά στον τάκο θα είναι και η φαρμακερή - Οι... επικές στιγμές του «Ντάφι» στο Survivor

Τα «πιστόλια του», το φιλί στο στόμα με  τον Μπόγδανο και οι έντονες συγκρούσεις του

triantaffylos-0
Ούτε μία, ούτε δύο, ούτε τρεις. Εντεκα φορές βρέθηκε στον... τάκο του Survivor ο Τριαντάφυλλος  και τις δέκα την έχει βγάλει καθαρή. Ο γνωστός τραγουδιστής έχει αποδείξει πολλές φορές ότι μπορεί να επιβιώσει στον Άγιο Δομίνικο, αφού το τηλεοπτικό κοινό τον στηρίζει και τον κρατά ζωντανό μέσα στο ριάλιτι.

Θα αποφασίσουν αυτή τη φορά  οι τηλεθεατές πως ο τραγουδιστής πρέπει να γυρίσει στην Ελλάδα και στην οικογένειά του; Σύμφωνα με δημοσιεύματα και φήμες ο Ροδίτης θα επιστρέψει κατά 143.000 ευρώ πλουσιότερος, αποτελώντας έτσι τον πιο καλοπληρωμένο παίκτη του φετινού Survivor.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cbostqbbmbqp-st)


Ο «καραγκιόζης» που έγινε «άξιος»

Ο 43χρονος τραγουδιστής έχει αφήσει το δικό του ανεξίτηλο στίγμα στο παιχνίδι με τους τραυματισμούς του, τον αυθορμητισμό του αλλά και τις πολύ χαμηλές επιδόσεις του στα αγωνίσματα. «Είμαι ο πιο ανάξιος εδώ μέσα», είχε δηλώσει ο ίδιος στον Γιώργο Λιανό σε μία έκρηξη ειλικρίνειας όταν για ακόμη μία φορά φαίνεται πως έγινε η αιτία να χάσει η ομάδα του.

Δείτε το βίντεο: 

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cblru80ahsbl-st)
Κλείσιμο


Η έλλειψη αγωνιστικότητας και ο τραυματισμός στο ισχίο του, τον οποίο χρησιμοποιούσε αρκετά συχνά για να μην παίξει στους στίβους μάχης παρά το γεγονός πως οι «μεγαλογιατροί» του έδιναν την πράσινη κάρτα, εξόργιζε τους συμπαίκτες του που ανοιχτά δήλωναν πως είναι «καραγκιόζης». Βέβαια όταν είχε καταφέρει να πάρει κάποιες λιγοστές νίκες, για κάποιους είχε γίνει «άξιος».

Survivor 2021 | Τριαντάφυλλος: Από καραγκιόζης χτες σήμερα έγινα άξιος | 24/05/2021


Ο Τριαντάφυλλος έχει το ταλέντο να φτάνει τους συμπαίκτες του στα όρια τους. Μεγάλος του... αντίπαλος στη συμβίωση στο Survivor ήταν ο Κόρο, με τον οποίο είχαν έρθει αρκετές φορές σε έντονες λογομαχίες. Μάλιστα, ο Κόρο είχε ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων στο Twitter, όταν είχε αρνηθεί να δώσει στον τραγουδιστή από τα ψάρια που είχε πιάσει αφήνοντάς τον νηστικό. 


Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cahqlf2kesdd-st)


 Με τον Γιώργο Ασημακόπουλο τον έδενε μία σχέση... μίσους και αγάπης. Μάλιστα, ο Ασημακόπουλος πριν μερικά επεισόδια είχε κάνει έκκληση στο κοινό να μην πιστεύουν τον 43χρονο τραγουδιστή γιατί οι ίδιοι πεινούν ενώ εκείνος απολαμβάνει τα έπαθλα λόγω του Σάκη Κατσούλη.

«Σας το λέω αυτός ο άνθρωπος δεν αξίζει αν είναι εδώ. Είναι άλλος όταν κλείνουν τα φώτα κι άλλος όταν γράφουν οι κάμερες. Φαίνεται άγγελος αλλά μόνο άγγελος δεν είναι. Πεινάμε, τρώω καρύδα που έχω δυσανεξία. Χάνουμε τα έπαθλα εξαιτίας του καραγκιόζη. Υποτίθεται ότι έχω έρθει σε ένα παιχνίδι αξιοκρατικό. Δεν γίνεται αυτό; Πόσο άλλο;» είχε πει ευθαρσώς στην κάμερα.

Ασημακόπουλος: Δεν αξίζει να είναι ο Ντάφυ  εδώ, άλλος είναι με τις κάμερες ανοιχτες, άλλος κλειστες


Όταν ο Μπόγδανος φίλησε στο στόμα τον Τριαντάφυλλο

Μία... επική στιγμή του Τριαντάφυλλου μέσα στο παιχνίδι ήταν το φιλί στο στόμα με τον Ηλία Μπόγδανο. Ο Ηλίας σε έναν απαιτητικό στίβο μάχης αγωνίστηκε με όλο του το είναι και σε κάθε νίκη του οι πανηγυρισμοί ήταν άνευ προηγουμένου.

Η χαρά του μάλιστα ήταν τόσο μεγάλη που φίλησε στο στόμα τον μέχρι πρότινος… εχθρό του Τριαντάφυλλο χαρίζοντας έτσι μία αξέχαστη στιγμή στο τηλεοπτικό κοινό. Μάλιστα το απόσπασμα έγινε viral στα social media και στο YouTube:

Survivor | Το φιλί στο στόμα Τριανταφυλλου - Μπογδανου


Τα… πιστόλια του «Ντάφυ» και τα δάκρυα για την αποχώρηση του Αλέξη Παππά

Σύμφωνα με τα όσα δήλωνε στο Survivor o Αλέξης Παππάς είναι η στενή φιλία που κατάφερε να κάνει μέσα στο παιχνίδι. Μάλιστα, όπως είχε πει ο Ασημακόπουλος, οι δύο τους ήταν σαν τον Δρακουμέλ και την Ψιψινέλ. Ο Αλέξης έπαιζε την στρατηγική του και ο τραγουδιστής είχε γίνει το υποχείριό του, σύμφωνα με τους αντιπάλους τους.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-car2u1hsnrpt-st)


Όταν ο ηθοποιός αποχώρησε ο Τριαντάφυλλος έζησε το δικό του δράμα. Ο τραγουδιστής με δάκρυα στα μάτια, μπροστά στην κάμερα της παραγωγής, θυμήθηκε όλες τις στιγμές που έζησε μαζί με τον ηθοποιό από την πρώτη ημέρα που βρέθηκαν στον Άγιο Δομίνικο ως «Διάσημοι». Μάλιστα είχε βρει έναν τρόπο για να έχει τον φίλο του πάντα μαζί του:


Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cax10vc387k9-st)


Μπορεί να ήταν, μαζί με την Ανθή Σαλαγκούδη, ο πιο αδύναμος παίκτης του Survivor, είχε όμως τον δικό του τρόπο να πανηγυρίζει τις λιγοστές νίκες του. Τα «πιστόλια» του Τριαντάφυλλου θα μείνουν στην ιστορία του ριάλιτι.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cal5kgu2vxix-st)


Μία επική στιγμή του 43χρονου ήταν όταν αποφάσισε να δείξει τη δεξιότητα του στο... καράτε. Με προπονήτρια τη Μαριαλένα ο «Ντάφυ Τσαν» αναμετρήθηκε με τον «Ασημακοπου-λί» και για ακόμη μία φορά χάρισε γέλιο στο τηλεοπτικό κοινό.

Survivor 2021 | Ντάφυ Τσαν εναντίον Ασημακόπουλου | 11/04/2021
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης