Δέσποινα Βανδή: Η συνεργασία με την Άννα Βίσση και η εξομολόγηση για την κόρη της

Δέσποινα Βανδή: Η συνεργασία με την Άννα Βίσση και η εξομολόγηση για την κόρη της

Η τραγουδίστρια μίλησε στην εκπομπή του Mega «Πάμε Δανάη»

1778_DESPINA_VANDI_2552021
Mε αφορμή την εμφάνισή στο «Σπίτι με το Mega» η Δέσποινα Βανδή μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Πάμε Δανάη αποκαλύπτοντας πόσο της έχει λείψει το τραγούδι.

Η γνωστή τραγουδίστρια δε θα μπορούσε να μην ερωτηθεί και για τις φήμες που τη θέλουν τη νέα σεζόν να συνεργάζεται με την Άννα Βίσση, ενώ μίλησε και για το ενδεχόμενο η κόρη της Μελίνα Νικολαϊδη να ακολουθήσει τα βήματά της.

«Μεσολαβεί ένας Ιούλιος που θα είμαι στην Κύπρο με τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου, για τον χειμώνα συζητάμε αλλά δε ξέρουμε τι μέλλει γενέσθαι. Οπότε ας μην κάνουμε σχέδια και ο Θεός γελάει. Υπάρχει ένα πάρα πολύ όμορφο κλίμα με την Άννα και μένα. Το θέλουμε πάρα πολύ να συνεργαστούμε. Πιστεύω ότι θα γίνει αυτή η συνεργασία. Υπάρχουν πάρα πολλά κοινά ανάμεσά μας.

Ένιωσα ότι η Άννα που δεν είχαμε συναντηθεί ποτέ επί της ουσίας – πάντοτε τη θαύμαζα – από την πρώτη στιγμή, νιώσαμε μια τρομερή οικειότητα και χημεία, η μια συμπλήρωνε κατευθείαν την άλλη. Αμέσως, χωρίς καμία προσπάθεια δέσανε πάρα πολύ οι φωνές μας και οι ενέργειές μας. Ήταν μια πολύ όμορφη συνάντηση. Είναι μια πάρα πολύ καλή αρχή για μια φιλία» είπε και συνέχισε:

«Δε ξέρω αν η κόρη μου θα ασχοληθεί με τη μουσική. Είναι δικό της θέμα. Προς το παρόν πάει προς Νομική. Αν καταλήξει ότι τελικά θέλει όντως να ασχοληθεί με το μιούζικαλ και θέλει να σπουδάσει στο εξωτερικό, αυτό είναι κάτι  άλλο. Της αρέσει πολύ το μιούζικαλ. Είναι μικρή. Εγώ 18 χρονών δεν ήξερα τι ήθελα να κάνω. Το ταξίδι ξεκινάει και δε ξέρεις που θα σε βγάλει. Αυτό που θέλω είναι να απολαύσει το ταξίδι και εκείνη και ο γιος μου. Αυτός πια είναι ο σεφ του σπιτιού» δήλωσε.


Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cbs4u8xev7kx-sf)


Ειδήσεις σήμερα:

Εντόπισαν στην Ηγουμενίτσα φορτηγό με 300 κιλά καπνού και λαθραία τσιγάρα

Εμβολιασμός παιδιών 12-15 ετών: Οι έξι κρίσιμοι παράγοντες που θα σταθμίσει η επιτροπή


Γώγος: Να σπεύσουν να εμβολιαστούν οι άνω των 65 ετών
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης