Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ: Βρήκε πορνογραφικό υλικό με ανήλικους στο λάπτοπ του άντρα της - Θέλει την επιμέλεια των παιδιών της

Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ: Βρήκε πορνογραφικό υλικό με ανήλικους στο λάπτοπ του άντρα της - Θέλει την επιμέλεια των παιδιών της

Ο Μάικλ Λόκγουντ όμως δεν δείχνει να «το βάζει κάτω» - Της ζητάει 9.500 δολάρια το μήνα - Φοβάται για την ψυχική της υγεία και την αντιμετώπιση των παιδιών τους μετά την αυτοκτονία του μεγαλύτερου γιου της

lisa_mary_prisley
Άλλη μία δύσκολη δικαστική διαμάχη σαν αυτή της Αντζελίνας Τζολί με τον Μπραντ Πιτ φαίνεται να αντιμετωπίζουν και οι Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ και Μάικλ Λόκγουντ σχετικά με την επιμέλεια των δύο δίδυμωνν κορισιών τους και τα περιουσιακά ζητήματα.

Παρόλο που το ζευγάρι έχει αποφασίσει να τραβήξει χωριστούς δρόμους εδώ και πέντε περίπου χρόνια -μετά από 10 χρόνια γάμου- το διαζύγιο βγήκε επίσημα πριν από λίγες μόλις ημέρες. Η μοναχοκόρη και μοναδική κληρονόμος της περιουσίας του θρυλικού Έλβις Πρίσλεϊ υπέβαλε αίτηση διαζυγίου από τον κιθαρίστα και παραγωγό τον Ιούνιο του 2016, όταν και βρήκε -όπως ισχυρίζεται- «ύποπτο υλικό παιδικής πορνογραφίας» στον υπολογιστή του.



Η ίδια υποστηρίζει πως η ανακάλυψή της την «σόκαρε και την τρομοκράτησε» και σε καμία περίπτωση δε θα ήθελε να συνεχίσει την ζωή της μαζί του. Ο δικηγόρος του Λόκγουντ σε συζήτησή του με τον δικαστή ανέφερε πως «ο πελάτης του δεν έχει καμία επιθυμία να μείνει παντρεμένος με τη Λίζα Μαρί. Θέλει να προχωρήσει στην ζωή του. Είναι ήδη αρραβωνιασμένος και θέλει να παντρευτεί».

Ο Λόκγουντ διεκδικεί την κηδεμονία των παιδιών από την Λίζα Μαρί, πατώντας πάνω στην άσχημη ψυχική κατάσταση στην οποία βρισκόταν η πρώην σύζυγός του μετά την αυτοκτονία του μεγαλύτερου γιου της από τον προηγούμενο γάμο της, Μπέντζαμιν Κίου. Ο νεαρός αυτοκτόνησε με ένα όπλο, που βρισκόταν μέσα στο σπίτι. Έκτοτε η κόρη του Έλβις Πρίσλεϊ «έπεσε» στα ναρκωτικά, με δημοσιεύματα να κάνουν λόγο για οπιούχες ουσίες και παυσίπονα.


Αν και τα τελευταία τρία χρόνια παραμένει καθαρή, ο μουσικός υποστηρίζει ότι η γυναίκα δεν είναι κατάλληλη για να μεγαλώσει σωστά τα παιδιά τους, δεδομένης της υγείας της, ενώ εκφράζει επίσης τις ανησυχίες του για την ύπαρξη όπλων μέσα στο σπίτι. Επιπλέον, ζητά οικονομική υποστήριξη «τουλάχιστον» 9.500 δολαρίων το μήνα.




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης