Ο Diddy διεκδικεί την πρώην του, Τζένιφερ Λόπεζ - Δείτε την κοινή φωτογραφία, που ανάρτησε ο ράπερ

Ο Diddy διεκδικεί την πρώην του, Τζένιφερ Λόπεζ - Δείτε την κοινή φωτογραφία, που ανάρτησε ο ράπερ

Ο Μπεν Άφλεκ φαίνεται να έχει αντίζηλο - Ο διάσημος ράπερ δημοσίευσε μία throwback κοινή τους φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram

jlo_diddy
Μετά τον χωρισμό της Τζένιφερ Λόπεζ από τον Άλεξ Ροντρίγκεζ και την επιστροφή της στον Μπεν Άφλεκ, άλλος ένας πρώην της κάνει την εμφάνισή του και διεκδικεί τη Λατίνα σταρ.

Ο ράπερ Diddy ανάρτησε στο Instagram μία throwback φωτογραφία από την εποχή της σχέσης του με την Τζένιφερ Λόπεζ, κατά τη δεκαετία του 90. Το ζευγάρι στην φωτογραφία είναι πιασμένο χέρι-χέρι και ο καλλιτέχνης δείχνει να αναπολεί εκείνες τις εποχές.



Βέβαια, τα αρνητικά σχόλια κυριάρχησαν κάτω από την φωτογραφία, καθώς κανένας δεν κατάλαβε τον λόγο για τον οποίο την ανάρτησε ο ράπερ, αφού η Τζένιφερ Λόπεζ «είναι αλλού» αυτό τον καιρό. Πολλοί μάλιστα χαρακτήρισαν την κίνηση του ράπερ ως «μικροπρεπή», ενώ τον κατηγόρησαν επίσης ότι «προσπαθεί να πάρει την Τζένιφερ από τον Μπεν».

Ο γιος του πάντως δεν άνηκε σε αυτούς, που θεώρησαν «μπερδεμένη» την ανάρτηση του ράπερ. Μάλιστα, σχολίασε κάτω από την φωτογραφία, γράφοντας: «killah», γεγονός που δείχνει ότι εγκρίνει και το αστείο του πατέρα του, αλλά ενδεχομένως και την πρώην σχέση του. Στο ίδιο πλευρό τάχθηκαν και άλλοι καλλιτέχνες, όπως η τραγουδίστρια Κίσια Κόουλ, η οποία σχολίασε: «Έλα σπίτι, μωρό μου».

jennifer-lopez-diddy-1586859569


Το ζευγάρι είχε σχέση από το 1998 μέχρι και το 2001 και οι δυο τους δήλωναν τότε πολύ ευτυχισμένοι μαζί. Όταν χώρισαν, η Τζένιφερ Λόπεζ είχε αναφέρει σε συνέντευξη της ότι: «Ήταν μία κάπως τρελή, ταραχώδης σχέση, που τελείωσε με έναν κρότο».

Κλείσιμο
Όπως φαίνεται, λοιπόν, η Τζένιφερ Λόπεζ μπορεί να χώρισε με τον Άλεξ Ροντρίγκεζ, όμως έχει αρκετές επιλογές. Το μόνο που μένει είναι να δούμε είναι αν θα συνεχίσουν με τον Μπεν Άφλεκ την ιστορία, που είχαν αφήσει στη μέση ή αν κάποιος άλλος θα εισβάλει στην ζωή της. 






Ειδήσεις σήμερα:

Εκλογές στην Κύπρο: Άντεξε το κυβερνών κόμμα - Απώλειες για την αντιπολίτευση

Ανοίγουν σήμερα ανώτερες δραματικές σχολές και σχολές χορού - Το υγειονομικό πρωτόκολλο

Έντυπο Ε9: Τέλος χρόνου για αρχικές δηλώσεις και διορθώσεις χωρίς πρόστιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης