Άρωμα γυναίκας στο Cook Beef!

Άρωμα γυναίκας στο Cook Beef!

Μπορεί παραδοσιακά το ποδόσφαιρο να θεωρείται ανδρική υπόθεση αλλά απόψε οι πέντε σεφ του Cook Beef κάνουν την ανατροπή και μαθαίνουν τα μυστικά της μπάλας αλλά και… της κουζίνας από την αθλητικογράφο Μαρία Ζαφειράτου.

zafeiratou_main
Ο μεγάλος τελικός του Champions League είναι προ των πυλών γι αυτό και απόψε στις 18:20 στο Star, ο Νίκος Θωμάς, ο Μάνος Σαρρής, ο Σάββας Ληχανίδης, ο Σταύρος Βαρθαλίτης και ο Χρήστος Γλωσσίδης ετοιμάζουν την ιδανική βραδιά ποδοσφαίρου.

Καλή παρέα, νόστιμο φαγητό και ατελείωτες κουβέντες για φάσεις και γκολ συνθέτουν το τέλειο σκηνικό.

Στο αποψινό επεισόδιο του Cook Beef όλα συνδυάζονται με τον καλύτερο τρόπο αφού οι αγαπημένοι chefs του τηλεοπτικού κοινού υποδέχονται την αθλητικογράφο και δημοσιογράφο γεύσης Μαρία Ζαφειράτου.

Η εκλεκτή καλεσμένη τους συνδυάζει τις δύο μεγάλες της αγάπες, αθλητισμό και καλό φαγητό. Κι ενώ εκείνη εξηγεί τι είναι το οφσάιντ, τα αγόρια πάνε στην κουζίνα τους και φτιάχνουν λαχταριστή πίτσα με χειροποίητη ζύμη.
cookbeef3
Γεύσεις καλοκαιριού
Επειδή όμως ο καιρός έχει ανοίξει πια για τα καλά και το καλοκαίρι ξεκινάει δυναμικά δε θα μπορούσαν να λείψουν από την παρέα οι ανάλογες συνταγές.

Ο Νίκος φτιάχνει χταπόδι με φάβα και το στούντιο πλημμυρίζει μυρωδιές και γεύσεις Μεσογείου ενώ ο Σάββας αναλαμβάνει να ετοιμάσει το πιο αγαπημένο γλυκό μικρών και μεγάλων που δεν είναι άλλο από το σπιτικό παγωτό.

Η εύκολη, γρήγορη συνταγή του, χωρίς παγωτομηχανή, θα τους ενθουσιάσει όλους!
cookbeef_makis_kopsidia
Κλείσιμο

Μαγειρικό ματς
Στο τέλος, ο Νίκος Θωμάς ως άλλος Πιερλουίντζι Κολίνα αναλαμβάνει χρέη διαιτητή δείχνοντας κόκκινη κάρτα στον χαμένο του αποψινό μαγειρικού beef μεταξύ Σάββα και Σταύρου.

Ο Σάββας μαγειρεύει εύκολα, γρήγορα και νόστιμα αλλά μήπως ο Σταύρος, νικητής της προηγούμενης μαγειρικής μονομαχίας, θα καταφέρει να φτιάξει πιο γρήγορα τα λουκάνικα;

Ποιος θα φτάσει άραγε πρώτος στη γραμμή τερματισμού;

COOK BEEF - trailer Σάββατο 29.5.2021
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης