Η πρώτη δήλωση της Έλενας Τσαγκρινού: Ήταν μια απίστευτη εμπειρία

Η πρώτη δήλωση της Έλενας Τσαγκρινού: Ήταν μια απίστευτη εμπειρία

Η Ελληνίδα τραγουδίστρια που εκπροσώπησε την Κύπρο με το «El Diablo» ξεχώρισε από την την πρώτη στιγμή

Tsagkrinou
Σε μία από τις πιο αγαπημένες συμμετοχές της φετινής Eurovision αναδείχθηκε η Κύπρος με την Έλενα Τσαγκρινού και το «El Diablo», που κατέλαβε την 16η θέση στην κατάταξη. Στο μεγάλο τελικό της διοργάνωσης, η Έλενα Τσαγκρινού έκλεψε για ακόμα μία φορά τις εντυπώσεις και «μάγεψε» ανά την Ευρώπη, παρουσιάζοντας το δυναμικό act του «El Diablo» που ετοίμασε με τους συνεργάτες της.

Το «El Diablo», που έγραψαν οι παγκοσμίου φήμης δημιουργοί Thomas Stengaard, Jimmy “Joker” Thornfeldt, Laurell Barker και Oxa και κυκλοφορεί από την Panik Records, παρουσιάστηκε στη σκηνή του Ahoy Arena του Ρότερνταμ μέσα από ένα εντυπωσιακό performance με οπτικά εφέ που βασίζονταν στους καθρέφτες και τις φωτιές, σε καλλιτεχνική επιμέλεια του διεθνούς γνωστού Marvin Dietmann, ενώ τη δυναμική χορογραφία επιμελήθηκε η Chali Jennings. Η Έλενα Τσαγκρινού φόρεσε μία εκθαμβωτική δημιουργία της παγκοσμίου φήμης fashion designer Celia Kritharioti, με μέταλλο, πολύτιμους λίθους και κρύσταλλα. Το χτένισμα επιμελήθηκε ο Σταύρος Λιάρος και το make-up η Κορίνα Τακαρώνη.

Από την πρώτη κιόλας πρόβα στο «Ahoy Arena», η κυπριακή συμμετοχή ξεχώρισε: τα αποθεωτικά σχόλια κατέκλυσαν τα social media, ενώ τα επίσημα videos έγιναν top trend στο YouTube ανά την Ευρώπη και μετρούν εκατομμύρια views, όπως ακριβώς συνέβη και με την εμφάνιση της Κύπρου στον α’ ημιτελικό. Παράλληλα, η Έλενα Τσαγκρινού απέσπασε πολύ θετικά σχόλια για τη φωνητική της απόδοση και το performance της.

Μετά το τέλος της φετινής Eurovision, η εκπρόσωπος της Κύπρου έκανε την πρώτη της δήλωση στο panikmusic.gr: «Ευχαριστώ πάρα πολύ για όλη την υποστήριξη από το πρώτο λεπτό! Ουάου ήταν μια απίστευτη εμπειρία η Eurovision».



Την ίδια ώρα, το «El Diablo», εκτός από τα εκατομμύρια YouTube views και digital streams που έχει συγκεντρώσει, πέτυχε ακόμα μία σπουδαία κατάκτηση, καθώς μπήκε στα 10 πιο viral τραγούδια παγκοσμίως. Συγκεκριμένα, φιγουράρει στο no9 της παγκόσμιας λίστας viral του Spotify, ενώ παράλληλα συνεχίζει να βρίσκεται σε υψηλές θέσεις των digital charts σε πολλές χώρες.

Η Έλενα Τσαγκρινού και το «El Diablo», με μεγάλο χορηγό το Bluesky και υποστηρικτή το Head & Shoulders Supreme, κέρδισαν τις καρδιές του κόσμου, εκπροσωπώντας επάξια την Κύπρο στο μεγάλο μουσικό διαγωνισμό.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης