Survivor - Νίκος Μπάρτζης: Η φιλία με τον James και η σχέση του με την Άννα Μαρία

Survivor - Νίκος Μπάρτζης: Η φιλία με τον James και η σχέση του με την Άννα Μαρία

Ο πρώην Survivor αποκάλυψε και ποια παίκτρια θεωρεί την πιο «αληθινή» μέσα στο παιχνίδι

mpartzis_copy_1
Ο Νίκος Μπάρτζης έκανε τις πρώτες του δηλώσεις μετά την οικειοθελή αποχώρησή του από το «Survivor» στην κάμερά του «Love it». Ο 26χρονος αγρότης, μίλησε για την εμπειρία του στο ριάλιτι επιβίωσης, αναφέρθηκε στη φιλία του με τον James Καφετζή, αλλά απάντησε και στις φήμες που τον ήθελαν ζευγάρι με την Άννα Μαρία Βέλλη.

«Καλά είμαι. Πονάνε λίγο τα πόδια, αλλά θα φτιάξουν όλα. Χτύπησα το ένα πόδι σε ένα αγώνισμα που κάναμε στην παραλία. Μου κόλλησε το πόδι. Άκουσα ένα κρακ. Όταν πήγα στον γιατρό και το είδαμε, ήταν η πρώτη φορά που έκλαψα στο παιχνίδι. Το άλλο πόδι το τραυμάτισα μάλλον επειδή έβαζα παραπάνω βάρος.

Σκεφτόμουν όλα αυτά που είχα περάσει και έλεγα κρίμα τώρα που έφτασα σε αυτό το σημείο. Μετά χτύπησα και στο άλλο πόδι και στο τελευταίο αγώνισμα που έπαιξα, δεν άντεξα. Εισιτήριο και Ελλάδα. Η παραγωγή με άφηνε να μείνω στο παιχνίδι και να μην παίζω, αλλά δεν πρόκειται να το έκανα αυτό ποτέ. Η μόνη που πιστεύω ότι δάκρυσε πραγματικά όταν έφυγα, είναι η Ελένη. Όλοι οι άλλοι πριν μια βδομάδα, ήταν σε φάση πολέμου. Ξαφνικά τι έγινε;

Εγώ κόλλησα από την πρώτη στιγμή με τον James, γιατί λέγαμε τα πράγματα όπως έχουν. Μου αρέσουν οι αληθινοί άνθρωποι. Στον James το είδα. Η αλήθεια είναι πως πίστευα πως ο James δε θα πει ότι φεύγει. Αν δεν είχα τον τραυματισμό, θα μπορούσα να τον επηρεάσω. Αν καθόμουν στο παιχνίδι θα ήμουν μόνος μου. Ήμασταν μαζί 150 μέρες. Τον James τον έχω σαν αδερφό, σαν οικογένεια. Αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει. Το μεγαλύτερο έπαθλο το έχω κερδίσει. Είναι ο James και η Άννα Μαρία.

Αν παρέμενα στο παιχνίδι δε θα μπορούσα να κάνω παρέα με κανέναν. Το πιο αληθινό παιδί από όσα είναι μέσα είναι η Ελένη. Τις πρώτες μέρες έβλεπε πως όλοι off camera άλλαζαν. Ο James γύριζε τη φράντζα του από την άλλη και έλεγαν πως είχε στρατηγική. Έλεγαν πως ο James με χειρίζεται και γέλαγα.

Είναι αστείο, δε γίνεται να δεις κάποιος ερωτικά στο παιχνίδι. Όπως μίλαγα στον James, μίλαγα και στην Άννα Μαρία. Πηγαίναμε και τουαλέτα παρέα. Εγώ στην αρχή κοιμόμουν με τη Μαριαλένα. Μετά άνοιξα χώρο και ήρθε και η Άννα Μαρία. Εμένα μου αρέσει να μου χαϊδεύουν το χέρι. Έβαζα και τον James, αλλά βαριόνταν. Έβαζα την Άννα Μαρία, αλλά της έκανα και εγώ. Η Άννα Μαρία μας έλεγε για τη σχέση της και πως δε φοβάται γιατί το αγόρι της, τής έχει εμπιστοσύνη. Όταν είδα την Άννα Μαρία στο βίντεο στην αρχή δεν τη γνώρισα» είπε, μεταξύ άλλων, ο Νίκος Μπάρτζης.

Δείτε το βίντεο: 

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cbh5l7nga149-sf)




Ειδήσεις σήμερα:

Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν: Περάσαμε τους 200 εκατ. εμβολιασμούς στην Ευρωπαϊκή Ένωση

Ξεκίνησαν να χορηγούν πιστοποιητικό εμβολιασμού κατά της Covid-19 στις Βρυξέλλες

Πώς η Μαδρίτη έφτασε να απελάσει 4.000 μετανάστες μέσα σε λίγες μέρες - Όλο το παρασκήνιο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης