Η Άννα Πρέλεβιτς αποχαιρετά τον παππού της και θρύλο της μουσικής, Τζόρτζε Μαριάνοβιτς

Η Άννα Πρέλεβιτς αποχαιρετά τον παππού της και θρύλο της μουσικής, Τζόρτζε Μαριάνοβιτς

Ήταν γνωστός ως «ο πρωτοπόρος της γιουγκοσλαβικής ροκ σκηνής»

prelevits
Με μία ανάρτηση στο Instagram αποχαιρετά η Άννα Πρέλεβιτς τον παππού της και τραγουδιστή Τζόρτζε Μαριάνοβιτς, ο οποίος έφυγε από τη ζωή στις 15/5 σε ηλικία 89 ετών.

Το πρώην μοντέλο μοιράστηκε με το κοινό της μία σειρά φωτογραφιών, που δείχνουν τον Σέρβο τραγουδιστή σε διάφορες στιγμές της ζωής του, ευχαριστώντας τον για όσα τής πρόσφερε και αποκαλώντας τον «ζωντανό θρύλο της μουσικής».

Djordje Marjanovic Podmoskovske veceri


Στη λεζάντα των φωτογραφιών, γράφει: «Για την Γιουγκοσλαβία και την Ρωσία ήσουν ένας ζωντανός θρύλος της μουσικής .. για εμένα ήσουν ο γλυκός μου παππούλης, o “dedulja” μου. Από αύριο θα ξημερώνουν διαφορετικές μέρές.
Μια καθημερινότητα χωρίς εσένα. Πόσα σου χρωστάω. Τα τραγούδια σου και η φωνή σου θα μου κρατάνε για πάντα την καλύτερη συντροφιά .. θα είσαι για πάντα εδώ! Σε ευχαριστώ που υπήρξες παππούς μου! Είμαι τόσο τυχερή που σε γνώρισα. Και μη ξεχνάς να μας τραγουδάς καθημερινά σε παρακαλώ!! Σ´αγαπάω!».



Ο πολυβραβευμένος Τζόρτζε Μαριάνοβιτς φημίζεται για τη μουσική του σε Σερβία και Γιουγκοσλαβία και αποτελεί έναν από τους πιο αξιόλογους ροκ καλλιτέχνες της χώρας του. Μάλιστα, ήταν ο πρώτος Γιουγκοσλάβος τραγουδιστής, που τόλμησε να συμπεριλάβει στις εμφανίσεις του και χορευτικές κινήσεις, γεγονός που μετά καθιερώθηκε και τόν έκανε να ξεχωρίσει για τα μουσικοχορευτικά του σόου.

Djordje Marjanovic - Romana (Docek 1983)
Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης