Η Τόκυο ανέβασε στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram φωτογραφίες της «Τέλειας Ληστείας» με τον Professor, τον Ρίο, την Ναϊρόμπι, τον Μόσκοου, την Μόνικα και τους συμπρωταγωνιστές της.
Με ένα μικρό κείμενο αποχαιρετά λέγοντας «Το τέλος έφτασε. Τι ωραίο ταξίδι. Θα μου λείψουν τόσο πολύ οι συνεργάτες μου. Σας ευχαριστώ για όλη την αγάπη και την υποστήριξη και ελπίζω πως ετοιμάσαμε την τελευταία σεζόν που όλοι αξίζετε».
Μεγαλώνοντας, συνηθίζουμε να μετράμε τις επιτυχίες. Τον πρώτο καλό βαθμό. Το πρώτο μετάλλιο. Το πρώτο γκολ. Την πρώτη φορά που ένα παιδί κάνει ποδήλατο χωρίς βοηθητικές ρόδες.
Το ερευνητικό πρόγραμμα του UNIC Athens μετατρέπει το campus του Ελληνικού σε ένα ζωντανό πεδίο έρευνας, όπου Τεχνητή Νοημοσύνη, Βιοτεχνολογία και βιολογικά δεδομένα συναντώνται, ανοίγοντας νέους δρόμους για την υγεία, την ευημερία και φυσικά, την επιστήμη.