Το «ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΟ MEGA» το Σάββατο 15 Μαΐου στις 21:00, υποδέχεται την Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Μια από τις σημαντικότερες φωνές του σύγχρονου ελληνικού πενταγράμμου, έρχεται σε μια ξεχωριστή βραδιά με αγαπημένα τραγούδια, νέες επιτυχίες και εκλεκτούς καλεσμένους.
Μία ημέρα πριν τη μετάδοση της εκπομπής δείτε μουσικό απόσπασμα από την μεγάλη επιτυχία της Ελεωνόρας Ζουγανέλη «Κόψε και μοίρασε»:
Δίπλα της, θα βρεθούν σημαντικοί καλλιτέχνες χαρίζοντας μας ξεχωριστές μουσικές στιγμές. Η σπουδαία Δήμητρα Γαλάνη, ο μοναδικός Φίλιππος Πλιάτσικας και η αγαπημένη Κωνσταντίνα. Μαζί τους ο Γιώργος Παπαγεωργίου, η Ελπίδα Γαδ και ο Marselino Sherifi. Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη έρχεται στο «ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΟ MEGA» σε μία κατάθεση ψυχής με μελωδίες που όλοι έχουμε αγαπήσει.
Η Toyota εξελίσσεται εδώ και 6 δεκαετίες μαζί με την ελληνική αγορά και τις ανάγκες των οδηγών, διαμορφώνοντας παράλληλα τη δική της πρόταση για το μέλλον της βιώσιμης αυτοκίνησης.
Η πρώτη παρουσία της ΕΚΟ, μέλος του Ομίλου HELLENiQ ENERGY, στην κορυφαία διεθνή έκθεση superyachts στο Μονακό ενισχύει περαιτέρω τη θέση της ως κορυφαίος προμηθευτής καυσίμων για το Marine και το yachting στην Ανατολική Μεσόγειο και τη Νοτιοανατολική Ευρώπη.
Δύο αρχηγοί που σήκωσαν τα μεγαλύτερα τρόπαια με τις Εθνικές τους ομάδες, δύο εμβληματικές μορφές του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και μία ξεχωριστή συνάντηση στη Θεσσαλονίκη.