Η Φιλαρέτη Κομνηνού ετοιμάζει βαλίτσες για ΕΡΤ και η Δέσποινα Βανδή ετοιμάζεται για Mega-λη βραδιά

Η Φιλαρέτη Κομνηνού ετοιμάζει βαλίτσες για ΕΡΤ και η Δέσποινα Βανδή ετοιμάζεται για Mega-λη βραδιά

Άρχισαν οι αποχωρήσεις, κλείνονται ραντεβού, τα τηλέφωνα παίρνουν φωτιά και η τηλεόραση ανεβάζει στροφές

vandi3
Το πιο ωραίο τηλεοπτικό σίριαλ γράφεται στα παρασκήνια της τηλεόρασης. Εκεί που πάντα υπάρχουν μάτια και αυτιά, κρατούν σημειώσεις και την κατάλληλη στιγμή όλα όσα πρέπει να ειπωθούν ή να γραφτούν θα μπουν μέσα σε ένα ευφάνταστο σενάριο και θα κυκλοφορήσουν... Ορεξη να ' χουμε και υπομονή για να τα παρακολουθήσουμε στο γυαλί, όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή...

Σε αυτά που ήδη γυρίζονται, μία πολύ ωραία πληροφορία_ αποκλειστικό δεν ξαναγράφω γιατί έχει χάσει πλέον την αξία της αυτή λέξη στη δουλειά μας_ είναι αυτή που θέλει την Φιλαρέτη Κομνηνού να είναι ένα βήμα πριν την τελική συμφωνία, για να ενταχθεί στο καστ της νέας σειράς της ΕΡΤ “Music Hall”. Πρόκειται για μία δραματική σειρά, η οποία θα μας μεταφέρει στην καρδιά του Μεσοπολέμου, θα ολοκληρωθεί σε 60 επεισόδια και έχει την υπογραφή του Γιώργου Κορδέλλα στην σκηνοθεσία και του Κλεάνθη Δανόπουλου στο σενάριο.

fil


Φορτσάρει η ΕΡΤ και κάθε μέρα πλέον υπάρχει μία πολύ ευχάριστη είδηση. Οπως αυτή για το “Pop Hellas” κάθε Κυριακή στις 18.00. Μία αφήγηση για την σύγχρονη ιστορία του τρόπου ζωής των Ελλήνων από τη δεκαετία του ’50 έως σήμερα. Μόδα, μουσική, διασκέδαση, αυτοκίνηση, φαγητό, αρχιτεκτονική και όλα όσα ορίζουν μια διαδρομή 70 χρόνων ντόπιας pop κουλτούρας, παρουσιάζονται μέσα από τις κυρίαρχες τάσεις που έπαιξαν ρόλο σε κάθε τομέα. Η σειρά των 12 επεισοδίων στηρίζεται σε μια ιδέα του Φώτη Τσιμέλα, ενός εξαιρετικού συνεργάτη που έχει αφήσει την σφραγίδα του στα περιοδικά και πλέον ανοίγει φτερά για ντοκιμαντέρ και ηλεκτρονική δημοσιογραφία, ο οποίος έχει και την επιμέλεια της εκπομπής. Με τη χρήση σύγχρονων γραφικών αλλά και συνεντεύξεων καταξιωμένων ανθρώπων, αναλύει και ερμηνεύει φαινόμενα και συμπεριφορές κάθε εποχής τα τελευταία 70 χρόνια. Αξίζει πολύ και πολλά. Αισθητική άλλου επιπέδου...

Επιστροφή στα τρέχοντα και η στήλη μαθαίνει πως η Δέσποινα Βανδή ετοιμάζεται να γυρίσει το δικό της επεισόδιο για το “Σπίτι με το Mega”. Μεγάλη διαδρομή, ενδιαφέρουσα βραδιά θα είναι όταν έρθει η ώρα... Οι πληροφορίες που θέλουν την Αννα Βίσση να κάνει γκεστ κρίνονται ως ...αστείες.

Κλείσιμο
Το σπίτι του “Big Brother” ανακαινίζεται πλήρως, όλα αλλάζουν. Θα υπάρξουν σημαντικές παρεμβάσεις αλλά και ένας νέος χώρος δοκιμασιών. Οσο για τα πρόσωπα, υπάρχει μία μικρή παύση στις συζητήσεις καθώς σε ατή τη φάση προτεραιότητα έχει ο “Αγρότης μόνος ψάχνει”.

sfinos1



Ο Τόνι Σφήνος ολοκλήρωσε την συνεργασία του με το Mega και επιστρέφει στην οθόνη ως καλεσμένος αυτή τη φορά. Την ερχόμενη Τρίτη στις 18 Μαΐου, ο σούπερ Τόνι θα φιλοξενηθεί στην εκπομπή των Γιαννούτσου – Βαμβακάρη στην ΕΡΤ “Αυτός και ο άλλος” λίγο μετά τα μεσάνυχτα.

Πάμε και για την κουιζάρα μας τη παραδοσιακή, την αναστατώστρα...
Εχει συμβόλαιο το οποίο βρίσκεται στο συν ένα. Θέλει να αποχωρήσει και το θεώρησε εύκολο. Αμ δε...


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης