Brit Awards: Drag queens, κομφετί και gay διάθεση στο σόου του Έλτον Τζον για την αντιμετώπιση του AIDS

Brit Awards: Drag queens, κομφετί και gay διάθεση στο σόου του Έλτον Τζον για την αντιμετώπιση του AIDS

Δείτε τις viral εικόνες

Elton John and Years & Years – It’s a Sin (BRIT Awards 2021 Performance)
Με μία εντυπωσιακή εμφάνιση παρουσίασαν ο Έλτον Τζον και ο Όλι Αλεξάντερ τη διασκευή του τραγουδιού «Ιt's a Sin» των Pet Shop Boys στην τελετή βράβευσης των Brit Awards 2021.

Oι δύο καλλιτέχνες ένωσαν τις δυνάμεις τους παρουσιάζοντας ένα πολύ διαφορετικό σόου στο κοινό, ενώ ο σύζυγος του Έλτον Τζον, Ντέιβιντ Φέρνις άνοιξε την παράσταση με έναν λόγο σχετικά με τη σημασία της φαρμακευτικής αγωγής στην αντιμετώπιση του HIV, προωθώντας τον οργανισμό, που έχει ιδρύσει ο μουσικός για τον αγώνα κατά του ιού.



«Πολεμώντας όλοι μαζί, αλλάξαμε τον κόσμο. Σήμερα, ο HIV δεν αποτελεί πλέον θανατική καταδίκη», τόνισε, ενώ πρόσθεσε πως υπάρχουν πλέον φαρμακευτικές αγωγές, οι οποίες είναι ικανές όχι μόνο να αντιμετωπίσουν τη μεταδοτικότητα του ιού, αλλά και να τόν εξαφανίσουν από τον οργανισμό του φορέα.

«Αυτός ο αγώνας θα συνεχίσει εωσότου να εξαφανίσουμε το στίγμα, την αδιαφορία, τον φόβο, αλλά και τον ίδιο τον ιό για πάντα», έκλεισε την ομιλία του ο Ντέιβιντ Φέρνις και έδωσε το έναυσμα για να αρχίσει το σόου.



Κλείσιμο
Αν και η εισαγωγή φαινόταν να παραπέμπει σε μία συναισθηματική performance, παρουσιάζοντας τον Όλι Αλεξάντερ να είναι ξαπλωμένος πάνω στο πιάνο του Έλτον Τζον, με ένα εντυπωσιακό μαύρο σύνολο, η σκηνή άλλαξε αμέσως μόλις άναψαν τα φώτα.

Drag queens, κομφετί και αισθησιακές κινήσεις ήταν ο απόλυτος συνδυασμός για να απογειωθεί το κοινό, που παρακολουθούσε το live.

Elton John and Years & Years – It’s a Sin (BRIT Awards 2021 Performance)




Ειδήσεις σήμερα: 

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: «Θα την θυμάμαι πάντα χαρούμενη» λέει η δασκάλα της Κάρολαιν

ΟΠΕΚΑ: Κλείνει προσωρινά την Πέμπτη η πλατφόρμα για το επίδομα παιδιού

Τραγωδία στο Χαϊδάρι: Νεκρή 85χρονη από φωτιά στο διαμέρισμά της
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης