Survivor: Η ανακοίνωση του James στο Συμβούλιο και ο δεύτερος αγώνας ασυλίας

Survivor: Η ανακοίνωση του James στο Συμβούλιο και ο δεύτερος αγώνας ασυλίας

Στο Συμβούλιο του νησιού ο James κάνει μία ανακοίνωση που θα επηρεάσει τις εξελίξεις και στις δύο ομάδες!

mple_omada_21
Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται το αποψινό επεισόδιο του Survivor.Η Μαριαλένα εξηγεί το σκεπτικό πίσω από την καθοριστική χθεσινή της ψήφο, που έβγαλε προς αποχώρηση τον Κόρο αντί του Τζέιμς, ενώ ο Κόρο πανηγυρίζει έξαλλα ως απάντηση στους πανηγυρισμούς των άλλοτε συμπαικτών του στους Κόκκινους.

«Αν βγαίνω και ψηφίζω συνεχώς τον Τζέιμς θα φανώ εμμονική μαζί του από τη στιγμή που τώρα δεν γίνεται κάτι. Τα παιδιά είναι στη γωνία τους, δεν ενοχλούν κανέναν, δεν κάνουν τίποτα», είπε.

Από την πλευρά του ο Τζέιμς κάνει λόγο για στρατηγική από πλευράς της Μαριαλένας. «Θεωρώ ότι όλο αυτό έχει γίνει επειδή ο Νίκος έχει κερδίσει την ατομική ασυλία. Αν δεν την είχε θα ψηφιζόμουν. Γύρισμα μπιφτέκας. Ο ορισμός».

Ο Νίκος έχει στα χέρια του την πρώτη ατομική ασυλία. Οι Κόκκινοι και οι Μπλε μπαίνουν στο στίβο μάχης διεκδικώντας τη δεύτερη ασυλία. Στο Συμβούλιο του νησιού ο James κάνει μία ανακοίνωση που θα επηρεάσει τις εξελίξεις και στις δύο ομάδες! Τι ανακοινώνει;

Σύμφωνα με πληροφορίες η απόφαση του Ατζούν Ιλιτζαλί να παρατείνει τη διάρκεια του παιχνιδιού κατά ένα μήνα δυσαρέστησε τους εναπομείναντες παίκτες, οι οποίοι και αντέδρασαν. Ο Τούρκος παραγωγός πρότεινε αύξηση της εβδομαδιαίας αμοιβής τους, ωστόσο, απ’ ότι φάνηκε, αυτό δεν ικανοποίησε τον James Καφετζή.

Σύμφωνα με τις αναρτήσεις των αδερφών του, ο 24χρονος αποφάσισε να αποχωρήσει οικειοθελώς από το παιχνίδι, καθώς τα νέα δεδομένα που προέκυψαν δεν τον βρίσκουν σύμφωνο.


Survivor Trailer | 11/05/2021
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης