Άκης Πετρετζίκης: Έχασε όλα τα κιλά της καραντίνας - Φωτογραφία

Άκης Πετρετζίκης: Έχασε όλα τα κιλά της καραντίνας - Φωτογραφία

Ο ίδιος αποκάλυψε πως «λιώνει» στη γυμναστική 

πετρετζικης
O Άκης Πετρετζίκης κατάφερε και έχασε τα παραπανίσια κιλά που πήρε στην καραντίνα με σκληρή γυμναστική. Ο  σεφ ανέβασε μια φωτογραφία στους λογαριασμούς του στα social media, στην οποία ποζάρει έξω από το μαγαζί του, «γιορτάζοντας» το άνοιγμα της εστίασης.

Ντυμένος casual και με το χαμόγελο ζωγραφισμένο στα χείλη του, ο Άκης προέτρεψε τους διαδικτυακούς του φίλους να επισκεφθούν το νέο του κατάστημα στο κέντρο της Αθήνας για ένα burger. Πολλοί ήταν, όμως, αυτοί που παρατήρησαν ότι έχει αδυνατίσει πάρα πολύ και του έστειλαν ανάλογα σχόλια με τον Άκη να αποκαλύπτει πως τελευταία «λιώνει» στο ελλειπτικό. 

Εν τω μεταξύ αυτή την Κυριακή και κάθε δεύτερη Κυριακή κάθε μήνα, ο απόλυτος οδηγός μαγειρικής, που ο Άκης δημιούργησε αποκλειστικά για εσάς, έρχεται σπίτι σας, με το Πρώτο Θέμα.

Σήμερα, στο 13ο τεύχος το θέμα είναι η Ασιατική Κουζίνα. Η ασιατική είναι πραγματικά μία από τις πιο πολυδιάστατες κουζίνες και κρύβει μέσα της αμέτρητες παραλλαγές. Μπορεί, λοιπόν, να είναι σχεδόν αδύνατο να αναλύσουμε κάθε γεύση της, ήταν, όμως, πολύ εύκολο να συγκεντρώσουμε κάποιες από τις πιο αγαπημένες μας συνταγές και να τις μοιραστούμε μαζί σας.

Δείτε παρακάτω τον... αδυνατισμένο Άκη Πετρετζίκη: 

akispetre
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης