Η απόλυτη ψυχαγωγία του Σαββατοκύριακου είναι στον Alpha

Η απόλυτη ψυχαγωγία του Σαββατοκύριακου είναι στον Alpha

«Η Τέλεια Απόδραση» και «Οι ιστορίες του Hollywood» υπόσχονται στιγμές γέλιου, αδρεναλίνης, αλλά και αποκαλύψεις από τον λαμπερό κόσμο των celebrities.

alpha_weekend_main_8-5

Μια τέλεια απόδραση που… «τα σπάει»

Απόψε στις 20:00, ο Χρήστος Φερεντίνος μαζί με την Άννα Πρέλεβιτς υποδέχονται στο πλατό της «Τέλειας Απόδρασης» ένα πολύ ενδιαφέρον ζευγάρι.

Πρόκειται για την Έλενα και τον Σπύρο, το ζευγάρι που έχει δημιουργήσει έναν χώρο όπου μπορεί να εκτονωθεί όποιος έχει νεύρα, ένταση ή ..."άγρια κέφια".

Οι δημιουργοί του καταστήματος «Λίμπα» στην περιοχή του Ψυρρή, όπου μπορεί κάποιος να πάει με την παρέα του και κυριολεκτικά «να τα σπάσει», είναι ένα από τα ζευγάρια που αποφάσισε να ξεχωρίσει με τις επιδόσεις του, συγκεντρώνοντας όσο το δυνατό περισσότερα δώρα, με τη συμμετοχή του στο νέο τηλεπαιχνίδι του Alpha.

Έτσι, έχοντας βοηθήσει εκατοντάδες κόσμο να εκτονωθεί μέσω του ξεχωριστού rage room που έφτιαξαν, αυτή τη φορά ο Σπύρος και η Ελενα θέλουν να ξεδώσουν οι ίδιοι, δίνοντας το 100% της ενέργειάς τους στο νέο συναρπαστικό τηλεπαιχνίδι (παραγωγή της Barking Well Media).

Παρακολουθήστε εδώ το trailer: 

Η Τέλεια Απόδραση | Σάββατο στις 20:00
Κλείσιμο

Ο λαμπερός κόσμος των Καρντάσιανς και οι «εξομολογήσεις» του Χρήστου Βασιλόπουλου

Αύριο, Κυριακή 09/05, στις 20:00 στις «Ιστορίες του Hollywood», ο Γιώργος Σατσίδης μας παρουσιάζει τον λαμπερό κόσμο των Καρντάσιανς, μας ξεναγεί στην αμύθητης αξίας έπαυλη του Bel Air και συναντά τον Χρήστο Βασιλόπουλο.
 
Ο Χρήστος Βασιλόπουλος μιλάει στον Γιώργο Σατσίδη για τους έρωτες της ζωής του, τις απογοητεύσεις, τα λάθη του αλλά και τις επιθέσεις και την ειρωνεία που δέχτηκε από μερίδα του Τύπου στα πρώτα του βήματα στο Λος Άντζελες, φωτογραφίζοντας κάποιους παρουσιαστές της πρωινής ζώνης. 

Ο ηθοποιός μας παρουσιάζει τον 11 μηνών γιο του Απόλλωνα και συστήνει τη γυναίκα του ενώ μιλάει για το πιο σκοτεινό κομμάτι της ζωής του σε μια αφοπλιστικά ειλικρινή εξομολόγηση που θα εξάψει το ενδιαφέρον του του κοινού.
 
Επίσης, για πρώτη φορά, η κάμερα των Ιστοριών του Hollywood μπαίνει στα άδυτα του Hidden Hills, της κλειστής συνοικίας των διάσημων του Χόλυγουντ και μας παρουσιάζει το λαμπερό κόσμο των Καρντάσιανς.
 
Τέλος, ο Γιώργος Σατσίδης μαζί με τον μεσίτη της Meghan Markle,  Aaron Kirman, μας επιφυλάσσουν ακόμη μία μοναδική ξενάγηση στην αμύθητης αξίας έπαυλη του Bel Air, στην οποία έχει μείνει στο παρελθόν και ο Prince. Οι εικόνες της πολυτέλειας, του πλούτου και της χλιδής είναι πραγματικά εντυπωσιακές.

Παρακολουθήστε εδώ το trailer: 
Ιστορίες του Χόλιγουντ | Κυριακή 20:00
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης