«Biography: KISStory»: Ένα τετράωρο ντοκιμαντέρ για την θρυλική rock 'n roll μπάντα από το A&E Network

«Biography: KISStory»: Ένα τετράωρο ντοκιμαντέρ για την θρυλική rock 'n roll μπάντα από το A&E Network

Θα καλύπτει ένα μεγάλο φάσμα της 50χρονης πορείας του συγκροτήματος

kiss
Ένα τετράωρο ντοκιμαντέρ για τους KISS πρόκειται να προβληθεί τον Ιούνιο, ανεξάρτητα από την βιογραφική ταινία του Netflix για την μπάντα με τίτλο «Shout It Out Loud».

Το ντοκιμαντέρ θα προβληθεί για δύο νύχτες τον Ιούνιο και φαίνεται να έχει την υποστήριξη των μελών του συγκροτήματος, με τον Πολ Στάνλεϊ να το χαρακτηρίζει «πραγματικά καταπληκτικό». Σε σκηνές του «Biography: KISStory» θα εμφανίζονται και οι καλλιτέχνες Ντέιβ Γκρολ και Τομ Μορέλο.



Οι πέντε δεκαετίες, που καλύπτει η ιστορία του συγκροτήματος θα αποτυπώνονται στο ντοκιμαντέρ, ενώ έμφαση θα δοθεί σε προσωπικές τους ιστορίες, καθώς και στο ξεκίνημα της μπάντας τη δεκαετία του '70 στη Νέα Υόρκη.

Η παραγωγή ανήκει στις Critical Content και Big Dreams Entertainment, ενώ πρόκειται να προβληθεί σε δύο μέρη, στις 27 και 28 Ιουνίου από το A&E Network.



Στην περιγραφή του ντοκιμαντέρ αναφέρεται: «Μετά από 50 χρόνια rock 'n roll όλη τη νύχτα και πάρτι κάθε μέρα η #1 σε πωλήσεις μπάντα όλων των εποχών, οι KISS, μοιράζονται την ιστορία της επιτυχίας τους» και προετοιμάζει τον θεατή να απολαύσει στιγμές του συγκροτήματος από την άνοδο τους στην κορυφή, αλλά και από τη μετέπειτα καταστροφή τους τη δεκαετία του '80 από τα ναρκωτικά και το αλκοόλ εωσότου να φτάσουν το '90 να αποτελούν συνώνυμο της rock 'n roll.

Κλείσιμο





Ειδήσεις σήμερα:

Δείτε πώς είναι σήμερα η Κάρολαϊν της σειράς «Τόλμη και Γοητεία»

Ναπολέων: 200 χρόνια από τον θάνατό του - Το σενάριο της δηλητηρίασης και η... Napomania

Ο Γιώργος Νταλάρας τραγουδά Μάνο Ελευθερίου στο ραδιόφωνο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης