Κατερίνα Καραβάτου: Πρώτη καλημέρα χωρίς τον Κρατερό στο πλευρό της

Κατερίνα Καραβάτου: Πρώτη καλημέρα χωρίς τον Κρατερό στο πλευρό της

Όσα είπε η παρουσιάστρια στον αέρα της εκπομπής της

krateros
Χθες ο Κρατερός Κατσούλης έριξε την βόμβα και ανακοίνωσε live την αποχώρησή του μετά απο επτά χρόνια από τη «Φωλιά των Κου Κου» και κατ΄επέκταση το Star. Σήμερα η σύζυγός του και μέχρι πρότινος συμπαρουσιάστριά του εμφανίστηκε στο στούντιο κάνοντας μια... δεύτερη πρεμιέρα.

Η Κατερίνα Καραβάτου συναισθηματικά φορτισμένη είπε στο τηλεοπτικό κοινό την πρώτη μοναχική καλημέρα και ουσιαστικά γύρισε μια νέα σελίδα για την ψυχαγωγική εκπομπή.

«Καλημέρα σας! Καλημέρα σε όλους και καλωσορίσατε στη Φωλιά των Κου Κου. Νομίζω ότι είναι όπως το περίμενα και όπως το περιέγραψα χθες. Σήμερα δεν θα είμαι όπως χθες. Όμως, είναι περίεργα, δεν το κρύβω. Υπάρχει από μέρους μου μια αμηχανία, είναι διαφορετικά. Δεν είναι ότι δεν είχε ξανασυμβεί να λείπει ο Κρατερός από εδώ, αλλά από εδώ και πέρα όμως δεν θα είναι πια μαζί μας. Αν και όπως ο ίδιος είπε, θα είναι ανταποκριτής μας με τα αποκλειστικά του για τα καλλιτεχνικά», σημείωσε, εμφανώς μουδιασμένη, η Κατερίνα Καραβάτου στο ξεκίνημα της εκπομπής.

Κατερίνα Καραβάτου: Η πρώτη μοναχική καλημέρα στη «Φωλιά των Κου Κου»

Το χρονικό της αποχώρησης
Χθες ο ηθοποιός Κρατερός Κατσούλης ανακοίνωσε ο ίδιος στο φινάλε της εκπομπής ότι αποχωρεί καθώς θέλει να ρίξει το βάρος του στην μεγάλη του αγάπη που δεν είναι άλλη από την υποκριτική.

«Ήταν επιθυμία του καναλιού και δική μου να ειπωθεί πρώτα από εμένα. Ο κύριος λόγος που φεύγω τώρα και όχι στο τέλος της σεζόν είναι διότι υπάρχει μια ταινία, η Σμύρνη μου αγαπημένη. Είναι πρωταγωνιστικός ρόλος και οι ανάγκες γυρισμάτων είναι τέτοιες που θα ήταν αδύνατο να πραγματοποιήσω, εάν το Star δεν μου επέτρεπε να αποχωρήσω. Πραγματικά δεν γινόταν να συνεχίσω άλλο, δεν μπορούσαν να συνδυαστούν και τα δύο. Θέλω να ευχαριστήσω το Star, γιατί από το 2017 που ήρθαμε, έχουν γίνει πολλά. Εμένα με στήριξαν πάρα πολύ και σε προσωπικά θέματα, όπως ήταν η υγεία μου».



Ειδήσεις σήμερα:

Δείτε πώς είναι σήμερα η Κάρολαϊν της σειράς «Τόλμη και Γοητεία»

Ναπολέων: 200 χρόνια από τον θάνατό του - Το σενάριο της δηλητηρίασης και η... Napomania

Ο Γιώργος Νταλάρας τραγουδά Μάνο Ελευθερίου στο ραδιόφωνο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης