Στο δεύτερο από μία σειρά βίντεο που δημιουργήθηκαν ειδικά για την Μεγάλη Εβδομάδα, η «Αποστολή» μάς καλεί να νιώσουμε την θρησκευτική κατάνυξη της Μ. Παρασκευής με την εθελοντική και ευγενική συμμετοχή της ηθοποιού Μαρίας Κορινθίου.
Στην απόλυτη πράξη αγάπης του Κυρίου, ο οποίος θυσιάστηκε για εμάς σε απόδειξη της αγάπης Του για τους ανθρώπους, μας καλεί να συμμετάσχουμε νοερά ο Φιλανθρωπικός Οργανισμός «Αποστολή» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών. Η ηθοποιός αποδίδει, στη νέα ελληνική, αποσπάσματα του Θρήνου της Παναγίας. Δείτε το βίντεο στο κανάλι της «Αποστολής» στο YouTube:
Χιλιάδες φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να δουν το μονοθέσιο που κατέκτησε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κατασκευαστών της Formula 1 το 2025 και τη θρυλική McLaren MP4/6 του Ayrton Senna να «βρυχώνται» σε μια ειδικά διαμορφωμένη πίστα στο ΟΑΚΑ.
Οι μεγαλύτερες αλλαγές στην ιστορία σπάνια ανακοινώνουν την άφιξή τους. Δεν ξεκινούν με μια ανακάλυψη ούτε με μια εφεύρεση. Ξεκινούν τη στιγμή που μια ιδέα, τόσο βαθιά ριζωμένη που μοιάζει αυτονόητη, παύει ξαφνικά να ισχύει. Μία από αυτές τις ιδέες ήταν ότι υπάρχει ένας σωστός τρόπος να τρώμε.