Τρισευτυχισμένος με την αποχώρηση του Αλέξη Παππά από το Survivor δήλωσε ο James Καφετζής, που δεν έκανε την παραμικρή προσπάθεια να κρύψει την ικανοποίησή του όταν ρωτήθηκε από τον Γιώργο Λιανό.
«Νιώθω λες κι έχω πάει πενταήμερη με τον κολλητό μου με το σχολείο» είπε, όταν τον ρώτησε ο παρουσιαστής του Survivor. Όπως πρόσθεσε, η διαμάχη είχε κουράσει την παραλία, πόσο μάλλον τον ίδιο.
«Νιώθω λες και ξεκίνησε το Survivor τώρα για μένα», τόνισε.
Μάλιστα, ανέφερε ότι νιώθει ότι έχει φύγει ένα μαύρο σύννεφο από πάνω του και είναι άλλος άνθρωπος».
Ερωτηθείς δε για το εάν η αποχώρηση Παππά ενδυναμώνει την αντίπαλη ομάδα, ο Jamesείπε ότι οι μπλε θα είχαν μεγαλύτερο συμφέρον αν αποχωρούσε ο Ασημακόπουλος, παρά ο Αλέξης Παππάς.
Το ξεχωριστό Open Day που θα γίνει το Σάββατο 25 Απριλίου 2026 αντλεί έμπνευση από σημαντικούς εφευρέτες και επιστήμονες, παρακινώντας τα παιδιά να ενεργοποιήσουν τη σκέψη, τη φαντασία και τη δημιουργικότητά τους.
Κάποια πράγματα τα θεωρούμε δεδομένα. Ένα προϊόν προσωπικής υγιεινής, μια μικρή πράξη φροντίδας, μια συνήθεια που επαναλαμβάνεται. Πίσω από αυτές τις στιγμές, υπάρχουν επιλογές που καθορίζουν το πώς μια εταιρεία βλέπει τον ρόλο της. Και για τη ΜΕΓΑ, η φροντίδα δεν σταματά στο προϊόν, συνεχίζεται όπου υπάρχει ανάγκη.