Τρισευτυχισμένος με την αποχώρηση του Αλέξη Παππά από το Survivor δήλωσε ο James Καφετζής, που δεν έκανε την παραμικρή προσπάθεια να κρύψει την ικανοποίησή του όταν ρωτήθηκε από τον Γιώργο Λιανό.
«Νιώθω λες κι έχω πάει πενταήμερη με τον κολλητό μου με το σχολείο» είπε, όταν τον ρώτησε ο παρουσιαστής του Survivor. Όπως πρόσθεσε, η διαμάχη είχε κουράσει την παραλία, πόσο μάλλον τον ίδιο.
«Νιώθω λες και ξεκίνησε το Survivor τώρα για μένα», τόνισε.
Μάλιστα, ανέφερε ότι νιώθει ότι έχει φύγει ένα μαύρο σύννεφο από πάνω του και είναι άλλος άνθρωπος».
Ερωτηθείς δε για το εάν η αποχώρηση Παππά ενδυναμώνει την αντίπαλη ομάδα, ο Jamesείπε ότι οι μπλε θα είχαν μεγαλύτερο συμφέρον αν αποχωρούσε ο Ασημακόπουλος, παρά ο Αλέξης Παππάς.
Με στρατηγικό όραμα και σταθερά ανοδική πορεία, ο Όμιλος Revoil κινείται ταυτόχρονα σε τρεις διαφορετικούς αλλά συμπληρωματικούς άξονες που έχουν ως κοινό σημείο αναφοράς την ενέργεια.
Η αυτοκίνηση αλλάζει με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Όμως η μεγαλύτερη επανάσταση δεν είναι ένα καλύτερο αυτοκίνητο αλλά ένας κόσμος που το χρειάζεται λιγότερο. Και εντελώς διαφορετικό.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.