Ο Γιώργος Παπαδόγαμβρος κήρυξε την επίσημη έναρξη... της περιόδου των γάμων

Ο Γιώργος Παπαδόγαμβρος κήρυξε την επίσημη έναρξη... της περιόδου των γάμων

Ο αριθμός των γάμων φέτος το καλοκαίρι θα σπάσει όλα τα ρεκόρ, προβλέπει ο γνωστός σχεδιαστής που έχει ντύσει περισσότερους από 3.500 γαμπρούς

papadogamvros-gamoi__3_
Μια φωτογραφία από το γάμο του Σάκη Ρουβά με την Κάτια Ζυγούλη ανάρτησε στον λογαριασμό του στο instagram ο γνωστός σχεδιαστής - μόδιστρος Γιώργος Παπαδόγαμβρος κηρύσσοντας… την επίσημη έναρξη της περιόδου των γάμων. 

«Όλα δείχνουν ότι ο αριθμός των γάμων φέτος το καλοκαίρι θα σπάσει όλα τα ρεκόρ. Πολλά ζευγάρια έχουν αναβάλει το γάμο τους λόγω καραντίνας και περιμένουν “πώς-και-πώς” το άνοιγμα της κοινωνίας για να τον πραγματοποιήσουν» λέει ο «γκουρού» του ανδρικού κοστουμιού. 

Ο Γιώργος Παπαδόγαμβρος είναι ο άνθρωπος που ράβει χειροποίητα κοστούμια για άνδρες, από τους χώρους της πολιτικής, των επιχειρήσεων, της τέχνης και του αθλητισμού, ενώ έχει ντύσει περισσότερους από 3.500 γαμπρούς. 

Στους πελάτες του περιλαμβάνονται άνθρωποι τελείως διαφορετικοί μεταξύ τους, όπως ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο Γιάννης Αντετοκούμπο και ο Σάκης Ρουβάς, ενώ στο γαμπριάτικο κουστούμι, ο Παπαδόγαμβρος έχει γράψει ιστορία  και πλέον διάσημοι και μη του αναθέτουν την εμφάνισή τους για την ημέρα του γάμου τους.

Από το γνωστό επιχειρηματία Θοδωρή Κυριακού και το Σάκη Ρουβά, μέχρι τον Ανδρέα Σάμαρη ή τον Γιώργο Πρίντεζη και τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο, τα γνωστότερα ονόματα αλλά και χιλιάδες γαμπροί έχουν επιλέξει τον Παπαδόγαμβρο για την, σημαντικότερη ίσως, εμφάνιση της ζωής τους.

image0
O Σάκης Ρουβάς με το χειροποίητο γαμπριάτικο κοστούμι του δια χειρός Παπαδόγαμβρου

 

Ο Παπαδόγαμβρος άλλαξε το παιχνίδι για τους… γαμπρούς, από το 1998 που άνοιξε το ατελιέ του στην Κηφισιά. Όπως λέει ο ίδιος: «Ο γάμος ήταν παραδοσιακά εστιασμένος στην εμφάνιση της νύφης. Οι περισσότεροι γαμπροί πηγαίνουν στην εκκλησία με ένα καλό, αλλά συνηθισμένο κοστούμι. Δεν μπορείς να τους ξεχωρίσεις από τους καλεσμένους. Αυτό δεν μου άρεσε καθόλου, γιατί η γαμήλια τελετή, εκτός από μια καθοριστική στιγμή στη ζωή του ανθρώπου δεν παύει να είναι και μια παράσταση, μια κοινωνική εκδήλωση με μοναδική σημασία. Έχει μεγάλη σημασία η εμφάνιση. Δεν μπορεί ο γαμπρός να μοιάζει με ένα καλοντυμένο στέλεχος επιχείρησης ή με έναν δικηγόρο στο δικαστήριο». 

Οι γαμπροί δια χειρός Παπαδόγαμβρου ξεχωρίζουν. «Πρέπει το κοστούμι να είναι ξεχωριστό, από εκλεκτό ύφασμα, μελετημένο έτσι ώστε να ταιριάζει με το στιλ του γαμπρού, με την προσωπικότητά του και, βέβαια, να “δένει” με την εμφάνιση της νύφης, του γαμπρού και το συνολικό σκηνικό».



Στο ατελιέ του Παπαδόγαμβρου έχουν ράψει το κοστούμι τους πάνω από 3.500 γαμπροί ανάμεσά τους γνωστά ονόματα από το χώρο της πολιτικής και των επιχειρήσεων καθώς και πολλοί καλλιτέχνες και αθλητές.

Ειδικά στον αθλητικό χώρο, ο Παπαδόγαμβρος θεωρείται «γκουρού» γιατί ήταν ο πρώτος που προσάρμοσε την φινετσάτη, μεσάτη ιταλική γραμμή στα χειροποίητα κουστούμια για τα τα ιδιαίτερα και απαιτητικά σώματα των γυμνασμένων αθλητών.

papadogamvros-gamoi__1_
papadogamvros-gamoi__2_
Ο Τζιμπρίλ Σισέ (δεξιά) στο γάμο του Γάλλου επιχειρηματία Μ. Ρενό
papadogamvros-gamoi__3_
Ο Γιώργος Παπαδόγαμβρος (αριστερά) κουμπάρος στο γάμο του Μπρούνο Τσιρίλο
papadogamvros-gamoi__4_
Ο Δημήτρης Μακαλιάς με τη σύζυγό του
papadogamvros-gamoi__5_
Κάτια Ζυγούλη, Σάκης Ρουβάς
papadogamvros-gamoi__6_
Ο Γιώργος Πρίντεζης γαμπρός







Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης