Τζορτζ Κλούνεϊ: Δεν θέλει να συμμετέχει στα νέα επεισόδια της σειράς «Στην Εντατική»

Τζορτζ Κλούνεϊ: Δεν θέλει να συμμετέχει στα νέα επεισόδια της σειράς «Στην Εντατική»

Οι παραγωγοί θέλουν να κυκλοφορήσουν νέα επεισόδια, αλλά κανένας από τους ηθοποιούς δεν δηλώνει πρόθυμος να συμμετάσχει

george_clooney
Ο Τζορτζ Κλούνεϊ στο βίντεο-reunion των πρωταγωνιστών της σειράς «E.R.» (Στην Εντατική) δήλωσε πως δεν είναι ιδιαίτερα θερμός να συμμετάσχει στα φημολογούμενα νέα επεισόδια.

Ο 59χρονος ηθοποιός, που πρωταγωνιστούσε επί 15 χρόνια στη σειρά και υποδυόταν τον γιατρό Νταγκ Ροςς συμμετείχε μαζί με το υπόλοιπο καστ της σειράς σε μία βίντεοκλήση-reunion με φιλανθρωπικό χαρακτήρα. Τα έσοδα των προβολών θα διατεθούν στην Waterkeeper Alliance, η οποία φροντίζει να εξασφαλίσει καθαρό νερό σε κοινότητες, που το έχουν ανάγκη, παγκοσμίως.



Κλείσιμο
Στο εν λόγω βίντεο, οι πρωταγωνιστές έκαναν λόγο για την ενδεχόμενη επιστροφή της σειράς και όπως φάνηκε, κανένας δεν δείχνει να το θέλει. Μάλιστα, ο Τζορτζ Κλούνεϊ αναφερόμενος στο συχνό φαινόμενο, όπου μία πολύ αγαπημένη σειρά, αποτυγχάνει πλήρως, όταν επιστρέφει μετά από τόσα χρόνια, είπε χαρακτηριστικά: «Δεν ξέρω. Το πιο δύσκολο μέρος είναι να βλέπεις τη σειρά για τόσα χρόνια και με συνέπεια, είναι δύσκολο να πεις ότι θα το ξανακάνεις στο ίδιο επίπεδο που το είχαμε κάνει. Δεν είμαι σίγουρος ότι αυτό είναι δυνατό.»



Στην συνέχεια της κλήσης παραδέχτηκε επιπλέον, ότι δεν βλέπει τις επαναλήψεις της σειράς γιατί τη θεωρεί «καλή τηλεοπτική παραγωγή», αλλά γιατί η σύζυγος του, Αμάλ, τήν παρακολουθεί φανατικά. Ενώ λοιπόν, είδε ξανά το πρώτο επεισόδιο της σειράς, δήλωσε για αυτό: «Είναι ίσως καλύτερο από ό,τι έχω δει σε ταινία ή κάπου αλλού. Είναι εκπληκτική δουλειά. Νιώθω, βέβαια, έτσι για πολλά επεισόδια που είδα. Για το reboot, όμως, δεν είμαι σίγουρος, είναι δύσκολο να πιάσεις έναν κεραυνό ξανά.»

ER Reunion|Stars in the House, Thursday 4/22 at 8PM EST. Series streaming exclusively on @Hulu.


Με τα λόγια του συμφώνησε και η συμπρωταγωνίστριά του, Τζουλιάνα Μάργκουλις, τονίζοντας: «Δεν μπορείς να βάλεις δύο φορές τον κεραυνό μέσα σε ένα μπουκάλι. Θεωρώ ότι είναι καλύτερο να το αφήσεις ως κάτι όμορφο, παρά να συνεχίσει και να καταλήξει φθηνό. Προσωπικά, για εμένα, κάτι τέτοιο θα ήταν φθηνό.»

Ενώ, λοιπόν, όλοι οι αγαπημένοι ηθοποιοί της σειράς συμφώνησαν για το διαδικτυακό reunion, η πλειοψηφία τους δεν επιθυμεί να γυρίσει νέα επεισόδια. Ήθελαν μόνο να συναντηθούν ξανά όλοι μαζί ως καστ, όπως υποστήριξε και ο Τζορτζ Κλούνεϊ: «Είμαι ενθουσιασμένος να δω την παρέα. Αυτοί είναι άνθρωποι που αγαπώ στα αλήθεια, που μεγαλώσαμε μαζί, ήταν πολύ ωραίο που σας είδα παιδιά.»


Ειδήσεις σήμερα:

Μετακινήσεις το Πάσχα: Κίνηση και αυστηροί έλεγχοι στα διόδια της Ελευσίνας – Ποια είναι τα έκτακτα μέτρα

Libération: Ο πρώτος Ευρωπαίος αστροναύτης ταξιδεύει με τον «Δράκο»του Έλον Μασκ

Το ΣτΕ απέρριψε οριστικά την αίτηση Κουφοντίνα για την μεταγωγή του στις φυλακές Δομοκού
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης