Τζέιν Φόντα: Αποκάλυψε ποιο ήταν το καλύτερο φιλί της ζωής της

Τζέιν Φόντα: Αποκάλυψε ποιο ήταν το καλύτερο φιλί της ζωής της

H διάσημη ηθοποιός δήλωσε ότι ποτέ ξανά δεν ένιωσε το ίδιο, όπως σε εκείνο το φιλί

fonda
Το καλύτερο φιλί της ζωής της αποκάλυψε η Τζέιν Φόντα καλεσμένη στην εκπομπή «The Tonight Show» του Τζίμι Φάλον.

Η ηθοποιός, που είναι γνωστή για τους ρόλους της δίπλα στους πιο γοητευτικούς άντρες της μεγάλης οθόνη, καθώς και για τα κινηματογραφικά φιλιά που έχει δώσει, δήλωσε ότι το φιλί, που τής έχει χαρακτεί στη μνήμη, το έδωσε όταν έκλεισαν οι κάμερες, με τον Τζέιμς Φρανσίσκους. Είπε, μάλιστα, πως μετά από αυτό το φιλί ερωτεύτηκε τον ηθοποιό.

A Bear Broke into Jane Fonda's Bedroom | The Tonight Show Starring Jimmy Fallon


Όπως αποκάλυψε: «Ήταν καλοκαίρι και με πήγε μία βόλτα στο τέλος της αποβάθρας. Εκεί με φίλησε. Νομίζω τα αστέρια άρχισαν να στριφογυρίζουν και η αποβάθρα άρχισε να κουνιέται. Τελικά, τα γόνατα μου με άφησαν και γλίστρησα στα πόδια του.» Φυσικά, ο παρουσιαστής δεν το άφησε ασχολίαστο και ανέφερε πως ήταν από τις πιο ρομαντικές ιστορίες, που έχει ακούσει. Είπε, μάλιστα, χαρακτηριστικά: «Ένιωσα σαν να είχα κι εγώ το πρώτο μου φιλί μόλις τώρα». Τις ίδιες αντιδράσεις είχε και το κοινό στο Twitter.



Σε παλιότερη συνέντευξη της στο Variety, η ηθοποιός είχε μιλήσει αναλυτικά για την γνωριμία της με τον Τζέιμς Φρανσίσκους. Είχε αναφέρει ότι ο πατέρας της, Χένρι Φόντα, πρωταγωνιστούσε σε ένα έργο, στο οποίο ο ηθοποιός εργαζόταν ως stage manager. Στο συγκεκριμένο έργο, ο πατέρας της είχε και το ρόλο του παραγωγού, οπότε πήρε την κόρη του ως ενζενί. Εκείνη την περίοδο γνωρίστηκαν οι δύο ηθοποιοί.

fonda_franciscus
Κλείσιμο


Είχε προσθέσει, μάλιστα, πως εκείνα τα χρόνια δεν πίστευε σε καμία περίπτωση ότι θα ακολουθήσει τα χνάρια του πατέρα της και θα ασχοληθεί με την υποκριτική, καθώς όπως υποστήριζε «δεν είχε τα απαραίτητα εφόδια». Επιπλέον, σε αυτή την άρνηση έπαιξε το ρόλο του και ο πατέρας της, που όπως λέει: «Ο μπαμπάς μου, όταν επέστρεφε στο σπίτι από τη δουλειά, δεν έμοιαζε ποτέ χαρούμενος»


Ειδήσεις σήμερα:

Η Κομισιόν λέει «όχι» σε 100 εκατομμύρια επιπλέον εμβόλια της AstraZeneca

Ραχήλ Μακρή για διαγραφή από Τράγκα: «Πώς να με διαγράψει; Δεν ήμουν μέλος, έχω δικό μου κόμμα»

Δολοφονία Φλόιντ: Η πρώτη φωτογραφία του αστυνομικού Σόβιν από τη φυλακή υψίστης ασφαλείας



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης