Μάνεσης και Πετρετζίκης επιμένουν… Alpha και ο Αλέξης Παππάς κουνάει μαντήλι

Μάνεσης και Πετρετζίκης επιμένουν… Alpha και ο Αλέξης Παππάς κουνάει μαντήλι

Στην τελική ευθεία πλέον τα ριάλιτι, τα οποία θα βρεθούν οσονούπω αντιμέτωπα με τα πολυπόθητα τραπεζοκαθίσματα, που επιστρέφουν…

petretzikis34
Tα ποσοστά τηλεθέασης στην πρωινή ζώνη είναι σχεδόν σοκαριστικά με τις περισσότερες εκπομπές να φλερτάρουν με το 10%. Λογική η εξήγηση. Ο καιρός έφτιαξε, τα καταστήματα άνοιξαν, δύσκολο να κρατήσεις τον κόσμο στο σπίτι και να κάνει όσα έκανε έναν χρόνο καραντίνας. Οπου φύγει, φύγει. Γι αυτό και όταν με το καλό ανοίξει και η εστίαση σε μερικές ημέρες, η κατάσταση θα δυσκολέψει ακόμη περισσότερο, ενώ λογικά το πρόβλημα θα αγγίξει και άλλες ζώνες, όπως είναι η βραδινή.

pappas_2

Τα ριάλιτι και οι σειρές θα στριμωχθούν αρκετά καθώς είναι λογικό ο κόσμος να επιλέξει βόλτα και όχι τηλεκοντρόλ. Δεδομένου και του Euro, το οποίο θα καταλάβει τον Ιούνιο, οι τελικοί επισπεύδονται και στις κουζίνες του «Master Chef» αλλά και στις ακτές της Δομινικανής Δημοκρατίας. Και μιας και ο λόγος για το «Master Chef» το ζευγάρι του τελικού είναι μάλλον μία κοπέλα κι ένας κύριος... Περισσότερα δεν θα πω γιατί τα spoilers βλάπτουν σοβαρά την υγεία των σχέσεων… Όμως επειδή από το πρωί και λέγεται και γράφεται και τη ζημιά δεν την κάνω εγώ, από την Δομινικανή Δημοκρατία αποχωρεί ο Αλέξης Παππάς, τον οποίο επέλεξε το τηλεοπτικό κοινό να φύγει από το Survivor. Η αλήθεια είναι ότι, αν για κάτι ανυπομονώ απόψε το βράδυ, είναι η έκφραση του Τζέιμς…

Κλείσιμο
πετρετζικης


Ο Νίκος Μάνεσης κάνει πρωταθλητισμό. Και κόβει πρώτος το νήμα. Αν μη τι άλλο είναι απόλυτα λογικό να συνεχίσει να κάνει και την επόμενη σεζόν στον Alpha αυτό που ξέρει να κάνει καλύτερα απ’ όλους. «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση» σταθερά. Αλλά και ο Ακης Περετζίκης, ο Μίδας της μαγειρικής, ο πρώτος Ελληνας Master Chef. Ακη μου εγώ το λέω και το φωνάζω, σε αντίθεση με την τριάδα των κριτών, θα συνεχίσει το «Kitchen lab».

Ένα υπέροχο βίντεο από τα πρώτα γυρίσματα της σειράς «Καρτ Ποστάλ» στην Κρήτη ανέβασε ένας εκ των πρωταγωνιστών και πολύ αγαπημένος. Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος λοιπόν, είναι από τους πρώτους που απολαμβάνουμε σε πλάνα και πολύ χαιρόμαστε για τέτοιες επιστροφές. Υπέροχος, γλυκύτατος και πάντα ζεστή καρδιά ο Βασίλης. Μπείτε instagram και αντί να χαζεύετε stories από influencers που το έκαναν super market, δείτε λίγο Κρήτη και ωραία παραγωγή.



Ωραία η εκπομπή της Δέσποινας Βανδή «My Greece», αν και θα μπορούσε να είναι και πιο ψηλά στον πίνακα τηλεθέασης. Ελπίζω μόνο να μην ισχύει η πληροφορία που φτάνει στ’ αυτιά μου και κάνει λόγο για οριστικό τέλος την φετινή σεζόν… Ας αναθεωρηθεί, παρακαλώ.

ΚΟΥΙΖΑΡΑ Ποιος πανελίστας ετοιμάζει δική του εκπομπή; Με το καλό…
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης