Αγγελική sneak preview: Η Αθηνά θολώνει τα νερά για να παγιδεύσει την Αγγελική

Αγγελική sneak preview: Η Αθηνά θολώνει τα νερά για να παγιδεύσει την Αγγελική

Δραματικές οι εξελίξεις στη δημοφιλή σειρά

Sneak Preview Αγγελικη επ120
Ο Παύλος έχοντας μάθει την αλήθεια για το πώς προκλήθηκε το ατύχημα της Σοφίας, έρχεται σε μεγάλη σύγκρουση με το Δημήτρη. Η Αθηνά επεμβαίνει θυμίζοντας τους ότι πρέπει να μείνουν ενωμένοι για να αντιμετωπίσουν την Αγγελική που είναι ο μεγάλος εχθρός αυτή τη στιγμή. 

Με την επιστροφή του Μιχάλη στο σπίτι, οι Ζάχοι λένε και στον Αποστόλη όλη την αλήθεια για το βιασμό της Λένας απ’ τον Αργυρό  κάτι που ο Αποστόλης δεν μπορεί να χωνέψει εύκολα, αλλά τουλάχιστον τώρα μπορεί να εξηγήσει πολλά που δεν καταλάβαινε.

Η Αθηνά, έχοντας καταλάβει ότι η Αγγελική ξέρει ότι της λένε ψέματα κι έχει αρχίσει να τους υποπτεύεται, βρίσκει μια δικαιολογία για να θολώσει τα νερά. Η Σοφία ανακοινώνει στην Κατερίνα ότι σκοπεύει με τα παιδιά και την Ιωάννα να φύγουν απ’ το κτήμα και την ρωτάει αν θέλει να τους ακολουθήσει.

Η Κατερίνα ενώ είναι πολύ ευχαριστημένη από τη Σοφία και τη δουλειά της μπαίνει σε δίλημμα καθώς αν δεχθεί θα πρέπει να απομακρυνθεί από τον Δημήτρη, πράγμα που δεν θέλει καθόλου.

Η Ελένη πανικοβάλλεται όταν ο συνεργάτης της της δηλώνει πως πλέον είναι μόνη της και δεν θα την καλύψει στο δεύτερο τεστ dna που έκανε. Αυτό την οδηγεί στο να πει στον Μιχάλη ότι θα εξαφανιστεί για ένα διάστημα, αποκαλύπτοντας του και την αληθινή της ταυτότητα.

Δείτε το sneak preview

Sneak Preview Αγγελικη επ120
Κλείσιμο

Δείτε το trailer
Αγγελική | Τετάρτη 22:00



Ειδήσεις σήμερα:

Έρρικα Πρεζεράκου: Κάνουμε ομαδική προσευχή για την Αναστασία - Δύο φορές βγήκε από την εντατική

Γερμανία: «Πράσινο φως» από το Συνταγματικό Δικαστήριο για την επικύρωση του ευρωπαϊκού Ταμείου Ανάκαμψης

Διάγγελμα Μπάιντεν για την ετυμηγορία για τον φόνο του Φλόιντ: «Ένα γιγαντιαίο βήμα μπροστά στην πορεία προς τη δικαιοσύνη»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης