ΟΣπύρος Μπιμπίλας, βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας σε εμβολιαστικό κέντρο στον Νέο Κόσμο για να κάνει το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού. Ο ηθοποιός και πρόεδρος του ΣΕΗ θέλησε να μοιραστεί την στιγμή, με τους διαδικτυακούς του φίλους δημοσιεύοντας μία φωτογραφία και γράφοντας: .
«Στο ΙΚΑ Νέου Κόσμου σήμερα έκανα επιτέλους το 4ο εμβόλιο της φετινής χρονιάς... Κατά της γρίπης, του πνευμονόκοκκου, του έρπητα ζωστήρα και τώρα κατά του Κορωνoϊού.. Θωρακίζουμε με κάθε τρόπο τον εαυτό μας για να ζήσουμε πολύ και καλά.. Φροντίζουμε από νεαρή ηλικία να μην επιβαρύνουμε, όσο γίνεται περισσότερο, το φθαρτό μας σώμα με επιβλαβή στοιχεία (κάπνισμα, αλκοόλ, ουσίες κλπ)...Η ζωή μια φορά μας χαρίζεται... Ευχαριστώ την @kiki papadimou για τις φωτο.», έγραψε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.
Δείτε παρακάτω την ανάρτηση από το Instagram του Σπύρου Μπιμπίλα:
Η κατάψυξη ωαρίων αποτελεί μία από τις σημαντικότερες εξελίξεις της σύγχρονης αναπαραγωγικής ιατρικής, προσφέροντας στις γυναίκες τη δυνατότητα να διατηρήσουν τη γονιμότητά τους και να σχεδιάσουν το μέλλον τους με μεγαλύτερη ελευθερία και αυτονομία.
Για έβδομη συνεχόμενη χρονιά, το Plastic Free Greece δίνει δυναμικά το παρών σε κάθε γωνιά της χώρας. Η πρώτη πράξη της φετινής εκστρατείας εκτυλίχθηκε σε τέσσερις ηπειρωτικούς προορισμούς (Θεσσαλονίκη, Τρίκαλα, Αθήνα, Πάτρα) και είχε ως αποτέλεσμα τη συλλογή 150,5 κιλών σκουπιδιών.
Με διεθνή παρουσία, ισχυρό τεχνολογικό αποτύπωμα και έμφαση στην ανάπτυξη ψηφιακών λύσεων, ο όμιλος Super Technologies εισέρχεται δυναμικά στην ελληνική αγορά.