Πένθος για τον Βασίλη Ζούλια: Η φίλη μου πέθανε μόνη της εξαιτίας του κορωνοϊού

Πένθος για τον Βασίλη Ζούλια: Η φίλη μου πέθανε μόνη της εξαιτίας του κορωνοϊού

Ακόμη, εκφράζει τη δυσαρέσκειά του που δεν επιτρέπεται σε περισσότερα από 9 άτομα να βρεθούν στην κηδεία της

zoulias_gala2
O Βασίλης Ζούλιας με ένα κείμενο στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook θέλησε να εκφράσει τη βαθιά θλίψη και τον πόνο που νιώθει για τον θάνατο ενός πολύ αγαπημένου του προσώπου. Ο γνωστός σχεδιαστής αποκάλυψε πως μια πολύ καλή του φίλη έφυγε από τη ζωή.

Ο Βασίλης Ζούλιας στην ανάρτησή του αναφέρει πως η φίλη του άφησε την τελευταία της πνοή στον θάλαμο ενός νοσοκομείου χωρίς κανείς να είναι δίπλα της μιας και οι κανόνες προστασίας από τον κορωνοϊό δεν επιτρέπουν τις επισκέψεις στα νοσοκομεία.

Ακόμη, εκφράζει τη δυσαρέσκειά του που δεν επιτρέπεται σε περισσότερα από 9 άτομα να βρεθούν στην κηδεία της για να την αποχαιρετήσουν με τον ίδιο όμως να αναφέρει πως θα βρεθεί εκεί για να της αφήσει ένα λουλούδι όταν η οικογένεια αποχωρήσει.

«Είναι αδιανόητο αυτό που συμβαίνει… αλλά συμβαίνει… Η φίλη μου πέθανε μόνη της σε ένα νοσοκομείο… χωρίς να μπορεί να την δει κανείς… Το τελευταίο γραπτό μήνυμά της…ΦΟΒΑΜΑΙ… Μετά τη διασωλήνωσανμετά έφυγε… Έτσι απλά με συνοπτικές διαδικασίες… ΧΩΡΙΣ ΝΕΚΡΟΨΙΑ… Απαγορεύεται πλέον βάσει ειδικού νόμου… Κάποτε σε βαζαν σε έναν θάλαμο με αέρια και έπρεπε να είσαι εβραίος… Αφήστε με να φανταστώ ότι θέλω… Θα παραδοθεί σε σάκκο… κατευθείαν για ταφή… 9 άτομα στην κηδεία…

Με λίγα λόγια ούτε κανείς να της πει το τελευταίο αντίο.. Εγώ θα πάω από μακριά… και όταν φύγουν οι 9 της οικογένειας ,θα αφήσουμε ένα λουλούδι οι τόσοι φίλοι.. η άλλη της οικογένεια… Αυτός ο τρίτος παγκόσμιος πόλεμος σίγουρα είναι ο ΠΙΟ ΑΔΥΣΩΠΗΤΑ ΣΚΛΗΡΟΣ… Τα λέμε αύριο αγαπημένη μου Πέρσα και δεν θα με σταματήσει τίποτα … πήγαμε τόσα ταξίδια για τη ζωή μας μαζί… Θα είμαι μαζί σου και στο τελευταίο σου».

Δείτε την ανάρτησή του:

Ειναι αδιανοητο αυτο που συμβαινει... αλλα συμβαινει... Η φιλη μου πεθανε μονη της σε ενα νοσοκομειο... χωρις να μπορει...

Posted by Vassilis Zoulias on Wednesday, April 14, 2021


Ειδήσεις σήμερα:

Θεσσαλονίκη: Επεισόδια με μολότοφ και χημικά στην πορεία φοιτητών - Τουλάχιστον ένας τραυματίας

Χατζηδάκης: Online σύνδεση του κινητού του εργαζομένου με το υπουργείο για τον έλεγχο των υπερωριών

Πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο: Τεταμένη ατμόσφαιρα στην ΑΣΟΕΕ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης