Πριγκίπισσα Ευγενία: To συγκινητικό «αντίο» στον πρίγκιπα Φίλιππο

Πριγκίπισσα Ευγενία: To συγκινητικό «αντίο» στον πρίγκιπα Φίλιππο

Η πριγκίπισσα με τα λόγια της έδειξε τη μεγάλη αδυναμία, που έτρεφε για τον παππού της

eugenie
H πριγκίπισσα Ευγενία έκανε μία πολύ προσωπική αφιέρωση στον παππού της, πρίγκιπα Φίλιππο, στο λογαριασμό της στο Instagram, κάτω από τις δύο φωτογραφίες που ανέρτησε. Στη μία φωτογραφία φαίνεται η ίδια και η αδερφή της, πριγκίπισσα Βεατρίκη με τον παππού τους, ενώ στην δεύτερη και πιο παλιά φωτογραφία, η ίδια είναι ακόμη παιδί και ο πρίγκιπας Φίλιππος ακουμπά τρυφερά το κεφάλι της.



Στην ανάρτηση, η πριγκίπισσα Ευγενία προχώρησε σε μία πολύ συγκινητική αφιέρωση προς τιμήν του πρίγκιπα Φίλιππου, δείχνοντας την αδυναμία, που έτρεφε προς τον παππού της. Συγκεκριμένα, γράφει: «Αγαπημένε παππού, λείπεις σε όλους μας. Θα σε συγκινούσαν όλα αυτά τα αφιερώματα, που έχω δει για εσένα τις τελευταίες ημέρες. Ο κόσμος θυμάται να κάθεται δίπλα σου σε ένα δείπνο, να σου κουνάει το χέρι κάποτε, να τούς χαιρετάς στο πέρασμα σου, θυμάται πόσο σημαντικό ήταν το βραβείο DofE για εκείνους.»

prince-philip-eugenie-t


Ύστερα, στη συνέχεια της ανάρτηση της, περνάει σε ένα πιο προσωπικό μήνυμα: «Σε θυμάμαι να μου μαθαίνεις πώς να μαγειρεύω, πώς να ζωγραφίζω, τι να διαβάζω. Θυμάμαι να γελάω με τα αστεία σου και να σε ρωτάω για την συγκλονιστική ζωή και τις υπηρεσίες σου στο ναυτικό. Θυμάμαι να καίω τα λουκάνικα και εσύ να προσπαθείς και να σώζεις τη μέρα. Θυμάμαι τα χέρια σου και το γέλιο σου και την αγαπημένη σου μπύρα.»

princess_eugenie_wedding


Κλείσιμο
Η νεαρή πριγκίπισσα κλείνει το λόγο της, γράφοντας: «Θα σε θυμάμαι μέσα από τα παιδιά σου, τα εγγόνια σου και τα δισέγγονα σου. Σε ευχαριστώ για την αφοσίωση σου σε εμάς και ειδικά στη Γιαγιά, την οποία θα προσέχουμε εμείς για εσένα. Με όλη μου την αγάπη, Ευγενία.»


Ειδήσεις σήμερα: 

Lockdown: Η κυβέρνηση θέλει Πάσχα στο χωριό με self test, οι επιστήμονες περιμένουν

Κορωνοϊός: Το 25% των ασθενών μπαίνει σε Μονάδες - Προβληματισμός για 10 περιφέρειες

Στις αίθουσες με το δεύτερο self-test μαθητές και εκπαιδευτικοί στα Λύκεια
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης