Δημήτρης Άνθης: «Δεν έχω το ψυχικό σθένος να αντικρίσω κάτι το οποίο δεν είναι ο αδελφός μου»

Δημήτρης Άνθης: «Δεν έχω το ψυχικό σθένος να αντικρίσω κάτι το οποίο δεν είναι ο αδελφός μου»

Ο αδερφός του αγνοούμενου,  Δημήτρης Άνθης, έκανε γνωστό ότι όντως εκλήθη από την αστυνομία και θα δώσει δείγμα DΝΑ

dimitris_anthis_main_again
Για την ταυτοποίηση σορού που βρέθηκε στη θάλασσα του Bigbury Bay χθες το απόγευμα, κλήθηκε η οικογένεια του Ευστάθιου Άνθη, η οποία από τις 8 Μαρτίου ζει με την αγωνία της εξαφάνισής του.

Όπως ενημέρωσε μέσω Facebook εκπρόσωπος της Kingsbridge Police: «Χθες περίπου στις 17:00, η ακτοφυλακή του Φάλμουθ επικοινώνησε με την Αστυνομία, ενημερώνοντάς μας για ύποπτο αντικείμενο στο νερό στο Bigbury Bay. Δεν έχει γίνει επίσημη ταυτοποίηση, αλλά η οικογένεια του Ευστάθιου Άνθη (Σταν), που εξαφανίστηκε από το νησί Burgh, έχει ενημερωθεί».

Το απόγευμα της Τετάρτης ο αδερφός του αγνοούμενου,  Δημήτρης Άνθης, ενημέρωσε μέσα από το twitter ότι όντως εκλήθη από την αστυνομία αλλά για να δώσει δείγμα DΝΑ, καθώς δεν θα μπορούσε όπως λέει να αντέξει το θέαμα, καθώς η σήψη του νεκρού άνδρα που βρέθηκε ήταν προχωρημένη.

Ο Δημήτρης έγραψε: «Σήμερα το πρωί πήγα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής που είμαι στο Λονδίνο και μου πήραν δείγμα σάλιου για να γίνει ταυτοποίηση της σορού που βρέθηκε, με το DNA μου, της οποίας τα αποτελέσματα θα μου ανακοινωθούν τις επόμενες μέρες. Επειδή η σορός βρίσκεται σε προχωρημένη φάση σήψης δεν γίνεται να αναγνωριστεί και δεν έχω και το ψυχικό σθένος να ξαναπάω στο Plymouth να αντικρίσω κάτι το οποίο δεν είναι ο αδελφός μου. Οπότε κάνω υπομονή και προσπαθώ να κρατήσω τη ψυχραιμία μου μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα. Μέχρι τότε θα ήθελα να ζητήσω να σεβαστείτε την αγωνία της οικογένειας και την δική μου».

Δείτε το tweet:
Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης