MasterChef: Λάβρος ο Ιωάννης κατά της Μαρίνας, δεν γλίτωσε από τα «βέλη» του ούτε ο Τζαμάλ

MasterChef: Λάβρος ο Ιωάννης κατά της Μαρίνας, δεν γλίτωσε από τα «βέλη» του ούτε ο Τζαμάλ

Oι έξι παίκτες που επιθυμούν να επιστρέψουν, κλήθηκαν να διαλέξουν έναν από τους εννιά που είναι ήδη μέσα για να μονομαχήσουν ετοιμάζοντας ένα εξαιρετικό πιάτο

Screenshot_2021-04-13_at_10_27_47_PM
Επιστροφές, καταστροφές. Οσο οι μονομάχοι διεκδικούν την παραμονή τους στο παιχνίδι ο Ιωάννης από τον εξώστη φροντίζει να ενημερώσει όλους όσοι έμειναν στο σπίτι, για το τι ακριβώς συμβαίνει έξω και ποια είναι η εικόνα των παικτών.

Λάβρος κατά της Μαρίνας, την οποία χαρακτήρισε «Μέγαιρα» καθώς όπως ανέφερε τα βίντεό της για τους συμπαίκτες της ήταν τα χειρότερα.

Από τα βέλη του δεν γλύτωσε ούτε ο Τζαμάλ αλλά και σχεδόν όλοι όσοι έμειναν πίσω… Η Λία Μάταια ο Παύλος προσπάθησε να τον πείσει να χαλαρώσει και να απολαύσει την παραμονή του στο ριάλιτι. Ο Ιωάννης δεν αλλάζει…

Εν τω μεταξύ οι έξι παίκτες που επιθυμούν να επιστρέψουν, κλήθηκαν να διαλέξουν έναν από τους εννιά που είναι ήδη μέσα για να μονομαχήσουν ετοιμάζοντας ένα εξαιρετικό πιάτο.

Ο παίκτης που θα διακριθεί με το καλύτερο πιάτο, θα πάρει τη λευκή ποδιά και θα ανέβει στον εξώστη έχοντας ή ξανακερδίσει ή διατηρήσει τη θέση του στον διαγωνισμό. Οσοι χάσουν θα έχουν μία ακόμη και τελευταία ευκαιρία να διεκδικήσουν τη θέση τους στο MasterChef.

Ειδήσεις σήμερα 

Κορωνοϊός: Ελπίδα από την μείωση του δείκτη θετικότητας με ρεκόρ τεστ 

Τηλεφώνημα Μπάιντεν - Πούτιν: Συνάντηση σε ουδέτερο έδαφος πρότεινε ο Πρόεδρος των ΗΠΑ 


Η ΑΑΔΕ στην ψηφιακή εποχή: Οι 81 ηλεκτρονικές υπηρεσίες προς πολίτες και επιχειρήσεις 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης